Kawan-Kawan Saya

Nak Cari sesuatu?

Loading...

Sunday, May 31, 2009

::: Sungguh Menyedihkan..!!~~ ::::


Lihat lah ape yang telah terjadi pada kereta kesayangan kami ini... Satu2nya kereta yang yang kami ada.. Sedihnyaaaa.... :-( . Alkisahnya kenapa jadi macam nie..? Semalam (hari Sabtu) kami baru sahaja gerak dari rumah untuk berjumpa dengan supplier.. ketika itu aku yang drive. Dalam on the way di depan flat Ahmad Razali tuee, tetiba ajer kedengaran bunyi mcm bom meletup... BOOmmmMM...!!~~ terkejut kami dibuatnya. Dalam pikiran aku, ingatkan tayar yang pecah... Sebab tayar kereta kami tak berapa baik.. Perlu ditukarkan. Tp, aku pegang stereng OK jer.. xder pun melilau. Lagipun aku tak bawa laju pun sebab baru lepas corner.

Peaaceh!! aku dengar bunyi mcm ada benda berderai.. seolah2 bunyi cermin pecah.. Dan terus kitorang pandang pada cermin belakang tue... Haaa..!!! berderai kau.. bukan retak seribu daa.. terus berderai... Adusss..!!~~ naper la gamaknya... Nak kata disebabkan kereta panas dan terus pasang aircond tak juga sebab masa tue kereta tak panas langsung. Sebab kami letakkan bawah canopy. Agaknya sebab apa yea..? denga tiba2 saja ia pecah. Kena batu..? tak mungkin juda sebab tiada kereta lain ketika itu dan kami tak lalu di bawah jambatan atau fly over. erm.. ntah la.. Mungkin itulah dugaan bagi kami untuk bulan ini..

Sedihnyaaa.. kenapa dugaan bagi kami..? sebab bulan nie kami banyak pakai MONEY..!!~~ Baru jer aku cerita nak berjimat cermat.. tup2 jadi cenggini.. Actually, bulan nie kami nak tukar tayar kereta 2biji lagi sebab bulan lepas dah ganti 2 biji.. sikit2 tukar dulu laa.. nak tukar skali 4 tak mampu lagi.. lagi2 asben aku nie pakai tayar 16". Nasibla belum gantikan lagi.. Boleh spend duit tue untuk ganti cermin yang pecah nie..

Erm.. Takpe la... mungkin ada hikmah disebalik apa yang berlaku... :-) Mana tau next MONTH rezeki berganda2.. iyer tak...? Insyallah....


** nampaknya arini kami tak dapt la ke Pahang untuk menghadiri majlis pertunangan Cousin aku... :-(

Friday, May 29, 2009

::: Iman... Jangan Iman.... :::

Sejak menjak Iman dah pandai merangkak nie..., mcm2 la aktivitinya.. antaranya ialah.. dia suka naik badan orang, dia suka pada laluan yang susah sebab dia nak langggar ajer.., dia tak suka duk atas katill, merengek2 la dia kalo tak dapat turun, dia dah pandai ke tangga da skang nie.. Kalo aku nak naik atas, da dia nampak, dia akan ekor sampai ke tangga.. tp, lum leh naik lagi la.. sampai kat hujung tangga tue, merengek la dia sebab nak naik..

nengokla contoh gambar nie... erm, cubaan untuk menaiki tangga... :-)

dah dapat da tannga tuee..

cubaan nak naik tapi tak berjaya..

akhirnya.. hanya duk disitu saja sambil memukul tangga...


** NEXT WEEK cuti sekolah... pasti akan merindui Iman Zafran... :-(

::: Aku dalam DILEMA :::


ERM... aku dah taip da panjang2 tadi tapi... aku rasa aku tak pandai la nak sharing dan aku rasa mcm tak bersesuaian je nak cerita... tak per la.. nnt la kalo aku rasa aku perlu untuk bercerita, akan ku cerita nnt...

Next week CUTI SEKOLAH.. itu yang membuatkan aku dalam dilema.. Antara keje, asben, anak, mak mertua, mak aku dan my family...


** bukan mudah nak orang fahami kita dan bukan mudah untuk kita memahami perasaan semua orang dalam masa yg serentak. :-(

Thursday, May 28, 2009

::: Meh aku Tunjukkan.. :::

Arini aku tunjukkan diapers DRYPERS, TESCO CHOICE and BABYSOFT.
Kalau tengok betul2, drypers n tesco sama jer.. xder aper yg beza sangat. Hanya beza dia punya corak sahaja. Aku skang nie kena berjimat cermat sebab ada banyak perkara perlu aku lakukan sepanjang tahun nie dan tahun depan antaranya :
  • Nak masuk rumah baru..., jadi banyak benda kena buat kan..? Renovation sikit, nak pasang kabinet, nak pasang langsir... Perabot..? lagi la satu hapak pun takde lagi.. erm.. banyakkan nak pakai duit..?
  • Besday iman, kenduri masuk rumah baru... (Insyallah kalo ada rezeki, kami buat tahun nie..)
  • Holiday kami ke Langkawi bulan 11 nnt.. 1 family kami akan membuat rombongan ke sana termasuk mak mertua aku dan mak mertua kakak aku..
  • Holiday kami ke sabah pula. Kali nie trip dengan kawan2 opis aku... Yang nie tahun depan bulan Februari...
Sebab tue la dari skang nie kena berjimat cermat sikit... Pasni aku nak tukarkan susu iman pulaks... erm.. dah try da Susu dumex.. alhamdulillah nampaknya mcm takder masalah.. Tunggu la dalam 2minggu lagi.. Jika takder masalah, leh la tukar terus... :-)

Okla.. jom la kita tengok diapers2 ini...

dari kiri : Luaran Drypers dan Tesco choice.. yang nie jer nampak lain..

dalaman nya tetap sama... Than ketebalan nya pun sama saja...

Yang nie pula luaran BabySoft.. kaler biru..

Yang nie dalaman nya... lain sikit la.. tapi ketebalannya sama juga...


** so, skang nie aku ler la berjimat cermat.. :-)

::: GUD LUCK For Me..!!~~ :::


Pagi nie aku ada periksa untuk kenaikan pangkat... Pukul 9pg - 12tgh...
wish LUCK FOR me..
huhuhu..!!~~ satu buku aku tak buku.. aduss.. tak pe la.. try my best la...
takutnya.. 1st time nak amik peksa nie.. so, satu apa ku tak tau.. just mencari pengalaman jer
la...

GOOD LUCK JUEE...

Wednesday, May 27, 2009

::: Kenapa dengan TESCO Choice yea...?? :::

Arini aku saja nak berceritamengenai DIAPERS. Walaupun sebelum nie, aku ada cerita pasal DIAPERS.., tapi arini aku nak cerita lagi... Selalunya aku selalu beli brand DRYPERS. dan di samping itu aku beli BABYSOFT dan TESCO CHOICE.... dan aku juga suka main2 tukar diapers untuk Iman.. aku pernah pakaikan Huggies Comfort, huggies Ultra, Pureen basic, Pureen Dry dan sebagainya..

TETAPI..,

Sekarang nie.., aku rasa aku dah tak nak tukar2 da diapers iman.. sebab aku dah jumpa yang TERBAIK da... Antara yang terbaik aku jumpa adalah :
  • DRYPERS
  • BABYSOFT
  • TESCO CHOICE
Oleh itu.. aku dah DECIDE hanya untuk pakai DRYPERS dan TESCO CHOICE...
Kalo drypers semua orang tahu kelebihan dia kan..? tapi kalo TESO CHOICE macamane pula..?
yang aku leh cakap, KUALITInya sama dengan DRYPERS...

*** Next Entry akan aku tunjukkan kesamaan Diapers nie..

La nie... aku tayang kan.. semalam aku ke TESCO untuk membeli diapers TESCO CHOICE...
skang nie diapers nie ada PROMOSI.. harganya lebih murah kalo tidak PROMOSI..

Harga sekarang : RM28.90
Harga Biasa : RM 31.90

Tengok... berlambak diapers nie kat TESCO.. memang la.. dah jenama dia kan..??

Itulah harganya.... RM28.90 Kebanyakan barangan Tesco telah di CUT OFF 40% sejak ari penurunan Harga dulu..

Aku hanya rembat 2 pek ajer... Satu untuk Iman dan satu lagi aku bagi kat akak aku.. aku bagi untuk Zaqwan..

dan.... kalo korang nak tau, setiap kali aku pie TESCO, benda yang aku paling suka adalah menimbang berat badan aku... hehehehe... sekali aku timbang semalam, berat badan aku sudah NAIK laaaa... waaa.. camner nie..?? nak tau berat terbaru aku..???

INI haaaa..

63 KG maaaaa


*** setiap bulan aku catitkan jadual berat aku.. last month 61 kg.. seperti yg aku beritahu dulu.., setiap kali berat aku dah cecah 61kg, dia pasti tak nak turun daa.. dia akan naik balik dan turun balik takat 61kg gaks.. belum pernah cecah 60kg sejak aku pas salin dulu... huhuhu..!!~~ sedihnyaaa...


Saja nak tepek gambo ini...
gambo2 yg diambil dari HP asben aku...

Iman dan Nain main Bola Boling.. hehehe.. nnt besar leh lawan Boling yeaa... :-)

Ini masa Iman ikut aku pie keje.. hehee abis lantai pejabat dia explore.. nasib la pakai karpet... (pada minggu nie nak pie besday Rayyan)

ini pula.. aku tak pasti apa yang dibuat oleh iman.. sebab masa nie time aku keje.. Iman & ayahnya di waktu pagi sebelum di hantar ke pengasuh.. dorang main apa la agaknya sampai Iman dalam kotak tue...

*** erm... mcm2 aktiviti dorang nie...

Tuesday, May 26, 2009

::: InterPREME Muhammad Zaqwan :::


MUHAMMAD ZAQWAN
ialah adik kepada Muhammad Zulkarnain iaitu anak akak aku.. kedua-anak akak aku.. akak aku yang mana satu yea..?? akak aku sorang ajer.. hehehe... Skang nie Zawan dah pun masuk 4 bulan.. erm.. beratnya dah pun mencecah 8kg.. wah..!! semangat tul dia... lagi sikit ajer nak kejar Iman...

Cerita pasal ank buah aku yang sorang nie..., dia lah baby yang paling COOL aku nengok.. tak pernah nangis pun.. sungguh senang sesiapa yg menjaga dia.. dia tak macam Nain & Iman... Sabtu pagi lepas aku menjaga dia sebab mamanya pie amik Jubah Kat UITM sebab nak Konvokesyen. Neneknya pi kenduri laks.. so, pagi tu aku jaga la sat... Ahad pagi laks.. mamanya teman mak aku pie pasar pulaks.. erm.. amat la senang aku menjaganya sampai aku terlupa aku tengah menjaga anak orang... hahahaha..!!~~ nak tau sebab aper..? Sebab selepas aku bagi susu kat dia, dia duk la sensorang main sendiri ajer.. sampai dia terjatuh dari tilam pun senyap ajer... sehingga dia tertido sendiri.... sepanjang 2hari tue, aku tak dengar langsung dia nangis.. Nak nyusu pun tak nangis.. merengek lagi la.. tak berbunyi langsung.. Tapi, dia sangat la kuat borak dan suka tersenyum... walau kita tak caap ngn dia pun, dia duk sengih2 ajer..

jom nengok muka ZAQWAN..

haaa.. ini baju NAIN.. muat tue.. baju Naian skang niee..

Sebelah iman yang tengah tak berbaju dan tak berseluar..

erm... Iman besar sikit la sebab iman dah 9bulan..

menjaga dua orang budak ini...


*** bila nengok Zaqwan nie.., rasa nak baby lagi la.. nak baby G laks laaaa.. huhuhuhu..!!~~

::: Tugasan By Tinie :::


jawab JUE.. jangan tak Jawab...
hehehe.. :-)

1. If you can be an animal, what will u be? Why?
~~ saya nak jadi BIRD sebab boleh terbang melawat2 ke tempat orang... bebas berterbangan..

2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money?
~~ aku akan beli tanah, buat rumah besar, beli kereta ESTIMA (my dream car) dan aku nak pi melancong.. Pie buat HAJI tak le... sebab duit HARAM.. tp.., kan merompak tue berdosa besar.. hehehe..

3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be? why?
~~ aku nak MEKAH MUKARAMAH.. tempat yang paling aku rasa sangat kagum...

4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? why?
~~ erm... xde kot.... belum pikir lg.

5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why?
~~ giler apa nak BUNUH orang.. OH..!! tidak.. mungkin BUSH aku akan hapuskan.. hahaha...!!

6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? why?
~~ semestinya aku nak hidup lamaaaaa....

7. If you can date celebrities, who is that person? why?
~~ ROZITA CHE WAN. sebab nak petua jadi cantek n badan cantek.. hehehe..

8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why?
~~ DORAEMON sebab aku suka nak tolong orang... huhuhu..!!~

9. If you have the opportunity to tag 10 of your friends, who are they?
~~ erm... aku nak semua orangbuat.. hahahaha..!!~~


** jawab la soalan2 ini...

::: Tahniah Buat Mieza AJ :::

Selepas hari Sabtu penuh dengan aktiviti kami.., hari Ahad pun kami ada aktiviti lain pula... Kami ke Balakong untuk melawat kawan asben aku yang baru melahirkan anak pertama iaitu baby boy Nama kawan asben aku tue Mieza. Dia selamat lahirkan baby pada 24 April yang lalu di Johor Bharu seberat 3.8kg. nama babynya ialah :

MUHAMMAD AL-FAYYAD

Inilah ibu baru dn baby baru...


** erm... siapa yea Mieza AJ nie.... hehehe.. hanya DIA saja yang tau... :-)

Monday, May 25, 2009

::: Meet With Untie ITA :::

Selepas pie berjogging..., kami ada agenda lain pulaks lepas tue. Actually, biasanya hari minggu kami berjumpa dengan supplier untuk ambil barang and ada discussion sikit..So, kami gerak keluar dalam tengahri la.. sebab dah wat temujanji... Selepas berjumpa supplier kami ada jemputan makan2 pulaks.. (tak sempat nak snap)..

Minggu nie agak sibuk sikit la.. sebab banyak menda kena buat.. erm.., sampai aku leh terlupa Kak Ayien ada jemput datang ke Cukur Jambul anaknya yg sama lahir dengan Iman Zafran.. huhuhu..!!~~ ruginya aku... kalo tak, leh la jumpa dengan member2 m.com yang lain.. yang belum aku temui lagi... haa.. dorang memang dah biasa jumpa antara satu sama mereka. bukan slalu ada peluang camnie kan..??? hehehe.. dah la dekat aje ngn umah aku... boleh terlepas pulak aku...

takper la.. nanti leh jumpa.. tak dapat jumpa dorang.., aku jumpa dengan blogger lain.. aku ada temujanji ngn ITA iaitu mama Raisha... Ermm.., Ita ada beli baju ngn aku.. so, mmandangkan kami duk tak jauh, jadi, aku rasa baik aku terus ketemu dengan ita.. Anta by hand ajer.. sambil2 tue leh borak2.. kan.. tak payah aku POS barang.... Kami janji berjumpa di Carefour Ampang. Tapi, aku datang terlewat sikit.. Sori yea Ita.. hehehe.. sebab sebelum tue ada hal lain...

best borak ngn ita n asben... ramah... mcm dah kenal lama pulaks.. hehehe.. nnt leh jumpa lagi kan.. :-)

sebelum alik, sempat lagi bergambar kat situ.. Nak maghrib da masa tuee.. kat luar ujan lebat pulaks.. ue pastue terus balik.... tak sempat ak jalan dalam care4 tue.. sebab iman nak tido daaa...:-)

kaum bapa bergambar dulu...

Raisha yg sangat ramah dengan Iman.. hehehe.. siap pegang2 kepala lagi..

Kaum ibu pulaks bergambar....

Tengok tue... Iman dah menguap ngantuk daaa.. Dia dah keletihan da tue.. sebab dari tengahari keluar... yg girl tue.., anak buah Ita..


** asben ita sangat sporting laaa... dia yg suggest dulu untuk ergambar.. hehehe.. :-)

::: pagi Sabtu yang Tenang :::

Hari minggu adalah hari untuk menenagkan jiwa kita dari sebarang masalah kerja.. Jadi, pada pagi sabtu lepas.. kami telah ke Taman Tasik Titiwangsa untuk bersukan.. wacehhh..!!! ia ia jer aku nak bersuka ekk.. Hehehe.. taklah.. kami pergi berjoging saja... Pukul 7pg kami dah gerak dari rumah daaa.. Aku suami isteri dan iman2 skali aku angkut bawa pi jogging..

dah lama aku tak berjogging sejak menjak pas banak nie.. Last Month ada juga pi tapi tak berjoging la.. just main badminton ajer... aku suka main badminton nie.. rasa cergas la sikit... kalo jogging aku rasa penat.. sebab aku nie cepat semput.. huhuhu..!! sian aku kan....

jom la layan gambo ajerrr..

kaki Iman Zafran.. mcm org senang lenang ajer kan.. terkuar kakinyaaa..

ramai orang da pagi2 buta nieee.. cuaca BEST sebab lum panas lagi...

kaki ku dan kaki suami ku..

cantek pemandangan di waktu pagi.... redup suasananya..

Iman mcm dah mengantuk pula..

nak balik daa.. cukup la 1jam ajer....

tengok la kasut ku yg masih putih bersih.. sebab aku dah jarang pi berjogging...


*** adakah aku berjoging sebab utama untuk kuruskan badan..?? erm.. setakat pie skali dua jer, leh ke kurus..???


Aku dapat AWARD nie dari Kak Na dan Kak Zura.. Terima kasih kerana memberiku AWARD ini... So, syarat2 untuk mengambil award ini adalah :

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie

~~ Chekuna ( Kak Na )
  • Kenal di Forum M.com
  • Kak Na mempunyai seorang anak lelaki yang bernama Luqman Hakimi
  • Kak Na pun ada buat Business Jualan
  • Kak Na sekarang sedang berusaha untuk dapatkan baby lagi..
  • Orangnya sangat peramah dan banyak bagi tips juga..
~~ Fazilzura ( Kak Zura )
  • Orang pertama yang aku kenal kat M.com... sebab kak zura rajin post kat forum tuee..
  • Sangat terkenal dengan MAB nyaaa...
  • Mempunyai seorang anak yang bernama Muhammad Akil Khairy
  • Baru bertukar tempat keje..
  • Suka jalan2 kat THE MINES... hehehe.. tul ker kak..?
Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya.
  1. Saya suka sangat WINDOW SHOPPING..
  2. Saya suka Warna PINK.
  3. Saya pernah pakai BRACES.
  4. Saya keje di PUTRAJAYA.
  5. Saya kepingan nak menjadi CIKGU.
  6. Tetapi skang saya dah buat Business.
  7. Saya suka jalan2 pi HOLIDAY..
  8. Saya ada seorang anak lelaki yg bernama Muhammad Iman Zafran
  9. Saya isteri kepada SHAHRULIZAM.
  10. Saya dan asben sama anak KE-2 dari TIGA ADIK BERADIK.
** macih.. macih...

Thursday, May 21, 2009

::: Nama Jepun aku :::


Tag Nama jepun dari Kak Imah.... hehehe.. kalo aku jadi orang JEPUN.., apakah nama aku yea...?? erm.. aku pun xtau.. nak cuba la nie...

A-ka
F-lu
K-me
P-no
U-do Z-zi
B-fu
G-ji
L-ta
Q-ke
V-ru
C-mi
H-ri
M-rin
R-shi
W-mei
D-te
I-ki
N-to
S-ari
X-na
E-ku
J-zu
O-mo
T-chi
Y-fu
Z-zi

SO......

MY NAME : JULIYANA

ditransform menjadi :

ZU-DO Z ZI-TA-KI-FU-KA-TO-KA


dan... untuk asben aku pulakssss....



MY ASBEN NAME : SHAHRULIZAM


ditransform menjadi :

ARI-RI-KA-RI-SHI-DO Z ZI-TA-KI-ZI-KA-RIN


** nama aku sungguh tak sedap bila dah di tukar kenama JEPUN.. uhhh..!!~~ aku xnak la.. aku sayang dengan nama aku.. JULIYANA... hehehehe..

Wednesday, May 20, 2009

::: Knaper la agaknyer ekk..??


uikssss..... Aku rasa CONFUSE sikit la skang nie... naper dengan BLOGSPOT skang nie haaa..??? ada mengong sikit ek..??? Blog yg dah UPDATE tp dalam bloglist tak pula di UPDATE kan..??? susah sikit aku nak pie melawat rumah ke rumah nie...

lagi satu.. skang nie kat shoutbox dah d datangi oleh mesej yang bukan2 la... ntah msj dari saper ntah.. cth ayat nya :
"nice blog [link]
"You have a very nice blog. [link]".

aku dapat banyak kat shoutbox bizz aku laa... waaa.. adakah ini tanda2 VIRUS menyerang...??? sebab dia bagi link lagi untuk kita KLIK... aku takut mcm pernah jadi kat FRENSTER dulu.. kalo klik abis VIRUS menyerang PC aku.... (sebab aku dah ter klik..) hahahaha.... blogspot udah mengong... ke aku yang mengong.. confuse nieeeeee....!!~~


** korang alami tak macam aku alami..? ker aku sorang jer yg alami nie..???


::: Hati-Hati KARPAL SINDROM :::



Apa itu KARPAL SINDROM...???

Bagi Anda yang selalu bekerja dengan menggunakan KOMPUTER
Kesalahan dalam penggunaan MOUSE sehari-hari
Akan berakibat pada KARPAL SINDROM!
GUNAKAN MOUSE dengan BAIK dan BENAR!
Pembedahan Pasien dengan KARPAL SINDROM









Takut kan tengok gambar di atas nie...? aku pun ngeri gaks nengok.. hehehe.. pas tau pasal benda nie.., baru lah aku tau camner nak gunakan MOUSE yg sebenanrnya.... hahaha.. dah la ari2 aku gunakan PC.. jadi, kena berwaspada la pas nieee.. saja aku tepek kan kat sini.. sebab u all semua pakai PC kan.. hehehehe.. :-)

SO,
Tata Cara Bekerja dengan KOMPUTER











*** sori la ek.. kepada sesiapa yg sedang melawat blog aku ketika ini tengah makan... kot2 korang terasa GELI ker... minta ampun...


Tuesday, May 19, 2009

::: Iman's 9 Months :::


~~ 9 MONTHS ~~

Iman Zafran dah pun masuk ( bulan.. Tinggal 3 months sahaja lagi nak masuk 1 tahun..
sejak masuk umur 9 bulan nie.., amatlah mudah dan senang aku n asben menjaganya.. tak banyak sangat karenah seperti masa bayi baru lahir dulu... Antara Antara perkembangan iman sepanjang 8 bulan adalah :

  • suka sangat menjerit.. tgh duk main sorang2 pun boleh menjerit.. suaranya sangat kuat.. adusss.. sabo jer la aku..
  • berat badan iman tak naik banyak.. sikit demi sedikit ajer naik berat badan dia.. sampai a nie baru 8.8kg.. naper yea..??
  • Iman jenis tak kuat makan.. ikut ayah dia.. tak ikut aku yg kuat makan.. huhuhu..!!~~ dan sekarang nie, tak baper nak makan benda lain la... aku sua pape.., pasti dia akan buat MUAK.. ala2 nak muntahkan semula... kalo makan amatlah sikit..
  • Iman kalo minum nyusu, xbanyak tapi kerap.. kalo buat susu tue biasa 3oz or 4oz ajer... kalo 5oz ke atas, pasti tak abis...
  • then, dia suka joget bila aku nyanyi eh ah eh ahh.. bun bun cak.. bun bun chak chak..!!! dan yang paling BEST...!!~~
  • Iman dah pun MERANGKAK sejak 8bulan 3 months... yuhuu..!!~~ sonok nyer aku nengok.. skang nie dah makin laju dia merangkak.. ke sana ke sini.. seluruh tempat dah di terokanya....
pape pun.., semoga Iman zafran Sihat walafiat hendaknya... :-)

Friday, May 15, 2009

::: Cantek tak....? :::

Arini ari Jumaat.. bestnyer ari Jumaat sebab rehat lama sikit dari hari2 biasa.. So, aku mengambil kesempatan untuk WINDOW SHOPPING.. iaitu hobi kegemnaran aku... Best la window kali nie.. sebab tak memenatkan aku langsung.. betulll tak penat pun.. selain itu tak membazir minyak keta aku...

Dalam jalan punya jalan.. aku pun tersinggah la di satu kedai nie... Kedai nie menjual pakaian untuk lelaki dan perempuan.. Tetapi aku malas nan nengok pakaian lelaki.. aku ushar untuk pakaian wanita sahaja..

Weeeii.. aku nengok baju nyer cantik la... huhuhuhu..!!~~ rasa2nya nak semua yang ada kat situ laaa... camner nie..... terpengaruh aku dibuatnya... harganya pun kira berpatutan gaks laaa... kalo korang tak caya.., try singgah kedai nie... memang cantek2 giler baju dia..

korang nak tau tak aku singgah kedai mana..?? huhuhu...!!~~ di kedai ini la... : (klik pada nama itu)

~~ DYNAS ~~

Kedai online ajer.. hehehehe.. sebab itu la aku tak merasa penat langsung sepanjang aku ber window shopping... kedai ini adalah milik Dynas & Awal Ashaari... Dorang pun ada buat Online shopping nie...

Meh la layan antar baju2 yang menarik perhatian aku.... ;



selain itu.., women-Belt pun ada dijual di sini... trend yang orang pakai skang nie... aku letakkan 2 jer kat sini.. nak tengok yg lain.., korang singgah la kat situ.. hehehe...



*** lawa2 kan baju kat kedai nie...? jom la singgah kat sini :

http://dnacelebstyle.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...