Kawan-Kawan Saya

Nak Cari sesuatu?

Loading...

Tuesday, June 30, 2009

::: Selesai Sudah..!!~ :::


Tugasan yang diberikan oleh : KATHY


1. The rules of the game get posted at the beginning

2. Each player answers the questions about themselves

3. At the end of the post the player then tags 5 people and posts their names, then goes to their blogs and leaves a comment, letting them know they got tagged and to ask them to play and read your blog

Starting time :
~~ 23:11 p.m - 30 June 2009

Name :
~~ Juliyana Binti Abdul Raman - Jue

Shoe size :
~~ Dulu size 5 jer.. tapi selepas beranak jadi 6 daa.. hehehe..!!~

height:
~~ lupa laaa.. dalam 157cm agaknyaa..!

Where do you live :
~~ Ampang, Selangor Darul Ehsan

Have you ever been on a plane :
~~ Belum pernah lagi.. Sian daku kan..?? Xpe.. nanti aku naik juga...!!

Swam in the ocean :
~~ Aku xsuka mandi laut sebab takun kena SUNBURN... hehehe..!!~ Puteri Lilin Katakan...

Fallen asleep at school :
~~ Masa sekolah dulu xberani laaa.. sebab budak2 kelas aku JAHAT.. suka kacau org.. xboleh tido la jawabnyaaa..

Broken someone’s heart :
~~ errm.... ade kerrr...?? rasanya xder kottt...

Fell off your chair :
~~ Pernah semasa kat sekolah dulu. Budak2 kelas aku jahat.. Time org nak duduk, dorang tarik kerusi tue.. Mana la orang tak JATUH...!!~

Sat by the phone all night waiting for someone to call :
~~ Dulu2 ada laaaa... Biasa la time BERCHENTA... hikhikhik..

Saved e-mails :
~~ Everyday kena check emel...

What is your room like :
~~ agak tunggang langgang la juga.. sebab Iman Zafran suka "MENGEMAS" hehehe..!!~

What’s right beside you:
~~ Kipas yang sedang berpusing2 nieee..

What is the last thing you ate :
~~ makan untuk berbuka puasa tadi. Nasi, ayam masak lemak, ikan terubuk masin, sayur goreng.

Ever had…Chicken pox :
~~ Tak ingat laa.. tapi, time masa sekolah rendah dulu..

Sore throat :
~~ apa nie ekk..? xpaham laaa.. hehehe..

Stitches :
~~ erm.. semestinya pas bersalin laaaa..

Broken nose :
~~ x pernah lagi..

Do you Believe in love at first sight :
~~ Insyallah sentiasa adaaa.. :-)

Like picnics :
~~ Suka... tapi kalo pantai tengah panas tak MINAT laa.. Air Terjun Orait..!!~

The last person you danced with :
~~ daku tak pandai MENARI laa.. kihkihkih..!!~

Last made you smile :
~~ baru tadi dok gelaks2... ada sumthing yg melucukan...

You last yelled at :
~~ abang.., tolong masak nasi boleh..?

Today did you…Talk to someone you like :
~~ erm.. keje aku ari2 kena bercakap.. adusss..!!~ letihnyer.. nak tak nak kena cakap jugaa..

Kissed anyone :
~~ Yess..!!~ My Love...

Get sick :
~~ sekarang nie aku rasa sakit perut laks...!!~

Talk to an ex :
~~ aper eekk..??

Miss someone :
~~ Nope

Who do you really hate:
~~ erm... BUSH..!!~

Do you like your hand-writing :
~~ tak...!!~ sebab tulisan aku tak cantek..!!~

Are your toe nails painted :
~~ cantek2 kan sangat tak la juga.. Tapi ada gaks aku polish2.. pakai yang beli kat watson's tueee..

Whose bed other than yours would you rather sleep in :
~~ erm.. xder pulaks aku kemaruk nak tido katil orang.. hehehe..

What color shirt are you wearing now :
~~ orange.

Are you a friendly person :
~~ erm.. friendly ker..? boleh laa.. tapi.. ada malu2 gaks.. hehehe..

Do you have any pets :
~~ No..

Do you sleep with the TV on :
~~ tak.. sebab aku jarang tengok TV

What are you doing right now :
~~ siapkan TUGASAN yang panjang lebar nie..

Can you handle the truth :
~~ tengok pada keadaan.. kadang2 boleh.. kadang2 penakut..!! kihkihkih..

Are you closer to your mother or father :
~~ Yups..!!~ sebab dari kecik sampai skang dah kawin masih lagi bawah ketiak mak.. hehehe

Do you eat healthy :
~~ suka gakss..!!

Do you still have pictures of you & your ex :
~~ ntah.. tak ingat mana letak daaa..

If you’re having a bad day, who are you most likely to go to :
~~ My asben laaa...

Are you loud or quiet most of the time :
~~ tengok keadaan.. sumtimes banyak mulut.. sumtimes leh jadi PENDIAM sajaaa..

Are you confident :
~~ sumtimes YESS..

5 of my bad habits :
~~ suka tido

5 people tag :
  • Bed
  • Strawberi
  • Ryn
  • Alyyani
  • Kak Zura
Akhirnya siap juga Tugasan yang panjang Lebar niee... Adusss..!!~ letih nyer aku... Kepada senarai nama di atas.., sila siapkan tugasan anda dengan SEGERA...!!~ kihkihkih.. saja naj bagi keje sikit....


** kathy, sila urutkan tangan aku... sebab letih jawab soalan niee.. hehehe... siap pukul 23.41pm. tolak 10minit aku eyak tadi..




PhotobucketPhotobucket

Monday, June 29, 2009

::: Great Eastern Mall :::

Hujun Minggu Kami..

Sabtu - Kami tidak keluar bersiar kemana sebab masing2 ada hal. Aku, ada periksa pada waktu pagi sampai ke tengahari. Periksa kat Uniten, Bangi. Then, asben aku pula ada sekolah ganti. Jadi, kami bersilang ganti la menjaga Iman. Dan kami tak kemana-mana pun.

Ahad - Cadangnya pagi Ahad nak ke Chow Kit untuk pergi SURVEY barang2 untuk buat persiapan BESDAY Party nnt. Tapi.., gitu gini dan perasaan malas nak keluar menguasai Diri Kami. Bukan aku sahaja. Asben aku pun mcm malas. Nak tak nak dalam pukul 3 lebih baru aku kuar rumah. Erm.., lambat tul keluar. Sampai Chowkit, pi terus kedai tue.. tengok la dulu apa2 yg patut dan buat checklist dulu. Xbeli apa2 pun lagi. Kemudian baru kami akan dtg balik untuk memborong..

Then, selepas itu kami cadang nak pulang jer.. sebab mcm malas je nak jalan2. Dan tiba-tiba sampai kat Jalan Ampang tue, tiba-tba aku rasa nak singgah masuk kat Great Eastern shopping Mall. Lagi Pun ada benda aku nak Cari kat sini.. Aper yeaa..?? errmm.. So, aku pun membelok masuk ke mall itu. 1st time aku masuk mall nie. Walaupun xjauh ngn umah aku, tapi inilah pertama kali aku jejak kat sini. Tenang jer mall nie.. Tak ramai org tapi ramai orang2 Loaded dan Mat Salleh yang shopping sini. hehehe.. kami yang hanya berpakaian selekeh nie, selamber jer masuk.. iyer la... bukan MOOD nak jalan pun. So, pakaian selebet jer.. kihkihkih..!!~

Dari atas sampai ke bawah kami Ronda.. Ok jugak tempat nie.. tak banyak kedai best sgt Tp. Yang BEST nya ada banyak kedai untuk Kids & Baby laaaa... Macam2 adaaa.. Patutla banyak mat salleh datang sini siap bawa anak-anak kecik... Actually, Apa yang aku cari kat GREAT EASTERN nie yeaaa..?? Jom Follow aku sat...

mula-mula sampai nak singgah TOYCITY dulu.. TOYCITY nie kecik jerrr.. Terpaksala bergilir dokong iman sebab stroller tak bawa..

Iman xreti dok diam masa dukung diaa.. toleh sana toleh sini..

then, ada kedai " Cotton Picking ". Jual barangan baby juga.. boleh tempah alas bantal yang tertera nama anak kita..

Yang nie pulak kedai "The Choo Choo Train". Ada jual stroller, carseat dan pemainan yg berasakan TRAIN. Semuanya branded2.. Masa aku masuk tue, semuanya MAT SALLEH tengah memilih barang.

Posing bergambar sekejap dengan Iman sementara ayahnya ada di dalam..

Aik..?? naper aku berposing depan eskolator..? Sebab eskolator nie tinggi sgt.. aku nie dah la gayat.. Dia naik sampai ke atas. Skip satu tingkat. So, senang la sikit. xpayah berpusing2.. huhuhu..!!~

Yang nie pulak depan "Birthday handiCraft". Tempat kelas budak2 untuk membuat HandiCraft sendiri.

Gambar ini di tangkap oleh asben aku.. sebab dia suka tengok esculator tuee.. ada 2 esculator skip tingkat. So, kalo nak naik ke ingkat 6, hanya naik 2 esculator jer..

Jalan punya jalan.. aku tak jumpa juga kedai yang aku cari tue.. erm.. xder kot kat sini.. Tapi, rasa memang ada kat sini sebab aku pernah terbaca akt website. Dan sebelum na balik tue, dalam tak semena2 kaki kami melangkah ke tingkat bawah tanah. Macam ada kedai jer.. masuk satu kedai ke satu kedai... Dan akhirnya aku jumpa kedai ini :

:

:

:

:

:

:

:

:

" Ballon Buzz " Inilah kedai yang aku cari sebenanrnya... Kedai yang menjual segala kelengkapan untuk Birthday Party. Akhirnya aku jumpa juga.. hehehe.. So, bila dah dapat tau senang la sikit.. aku ushar jer dulu.. Xbeli pape pun lagi... sebab tengah survey menyurvey dulu..

Dan selepas dapat menemui apa yang aku cari, kami singgah minum sat dulu kat stall 1901 sat.. Makan Hotdog dan minum dulu... Dan selepas itu, asben aku mengajak pi makan Kenny Rogers pula.. Skang nie, dia pulaks yang dok teringin nak makan Kenny Rogers.. hehehe.. aku ikutkan saja.... Keluar Great Eastern, kami menuju ke AU2 Jusco pula... Hanya semata2 nak makan Kenny..

Inilah makanan kami...

Iman x makan apa2 sebab baru pas menyusu. Keje dia hanya tolong mengoyak2kan tisu kami. Dah mcm kesan koyakan dari TIKUS pula.. abis bertaburan...

Selepas makan, kami terus pulang sebab dah petang dah.. Tak singgah jalan2 pun..
Lagipun Nak Maghrib dan masa tidur untuk Iman.Sampai jer kat kereta, belum keluar dari Boom Gate Jusco lagi iman dah lena daaaa....


*** erm...,sekejap jer dah masuk ari Isnin... macam tak puas berhujung minggu..



PhotobucketPhotobucket

::: TahNiah Buat Lea :::


Pagi tadi sedang aku dok mengadap depan PC.., tiba2 aku dapat SMS dari LEA yang berbunyi begini :

" Salam. Lea dah selamat bersalin normal, baby BOI, 3.3kg kul 7pg td setelah sakit dari jam 3pg. "

TAHNIAH LEA...!!~~ Seronoknyer dengar Lea dah bersalin dengan selamat.. Alhamdulillah. Tercapai hasrat Lea untuk bersalin NORMAL.. AMin...

So, kepada kawan2 yang anak 1st C-zer, so jangan risau laaaa.. Kebarangkalian untuk bersalin Normal PASTI ada mcm kawan kita nie... Jangan Risau2 sangat.. Lea dah pun selamat semuanyer..

Lea, jue curi gambo mu yeaa...

Kepada LEA & Asben...

Tahniah sekali lagi..!!~ DapaT Baby Baru..

" Jaga diri elok2.. dan Selamat Berpantang Semula."




PhotobucketPhotobucket

Sunday, June 28, 2009

:: Update..!!~ :::

Ganja Oh Ganja...!!~

~~ Daun Ganja ~~

Ini adalah daun Ganja yang diberikan oleh Pn. Strawberi kepada aku.. FREE of Charge jer.. hehehehe..!!~ mana nak dapat ganja FREE skang nie.. Ganj dah la mahal kan..?? Apa2 pun aku layankan untuk hujung minggu aku nieee.. hehehe... sesapa nak GANJA nie.. sila la ambil.. Aku tak kisah pun..


JENG..!!~ JENG....!!~ JENG..!!~



disebabkan pemberi GANJA ini meminta aku bertaubat... so, aku pun dah INSAF sekarang... So, NO GANJA in My LIFE...

Kita kena banyakkan beramal Soleh selepas ini dan yang paling PENTING adalah :
- Jangan Tinggal Solat -



UPDATE AWARD..!!!~

Di samping itu.., Pn strawberi Cake nie pun bagi aku award2 ini.. Dan aku pun semestinya nak amik.. hehehe..!!~ maceh.. maceh...




selain itu, ada 2 orang lagi yang memberi aku award ini iaitu :

Thank U Very Much...!!~


*** Eh.., apa nama kau sebenarnya Pn. strawberi..? xkan aku nak panggil strawberi jer kot.. kihkihkih..!!~ :-)




PhotobucketPhotobucket

Friday, June 26, 2009

::: aKu AdaLah aKu :::


Ini adalah kerja tugasan yang di berikan oleh KAK FIDA..
Jadi, dengan senang hati aku ingin menjawab tugasan darinya yang bertajuk :

" ABOUT MYSELF "



1) Berapakah Umur Anda?
~~ 1 bulan lagi nak masuk 25 TAHUN.. huhuhu..!!~ 5 tahun lagi nak masuk 30-an la pulaks.. kihkihkih..!!~

2) Anda Berasal?
~~ Saya lahir di KUALA LUMPUR tetapi saya tingal di Ampang, selangor.

3) Berapa adik-beradik?anda yang ker? nyatakan berapa orang lelaki dan berapa orang perempuan?
~~ Saya ada 3orang adik beradik sahaja. saya anak ke-2. Atas saya kakak dan bawah saya adik lelaki.


4) Akhir bersekolah anda dimana?
~~ Satu-satunya sekolah menengah saya, SMK Pandan Jaya
.

5) Bila terakhir anda memotong rambut?
~~
Selepas abis PANTANG tahun lepas.

6) Shampoo apa yang anda guna sekarang?
~~
Aku suka Pakai Pentene dan SunSilk

7) Anda gemar menjahit?kalau tidak,nyatakan sebab?
~~ Menjahit Baju tak pandai. Tapi kalau Menjahit MANIK2 aku sukaaaaa...!!~


8) Bila berada di rumah adakah anda suka menghiasi diri?
~~
erm... tidak kot.. Biasa2 ajerrr....

9) Apakah kerja rumah yang anda paling malas nak buat?
~~ Aku agak tak berapa suka nak MELIPAT baju dan MENGOSOK baju... hehehe..!!~ pemalas kah aku..??


9) Soalan yang terakhir,bagi 5 perkara kenangan manis yang tak dapat dilupakan sampai bila2?


~~ Kenangan bersama kawan-kawan di UITM dulu.. Iema, Marin, Zita, Zurah, Farah.. Rindunyerrr.. huhuhu..!!~ teringat time HANG OUT bersama mereka. Overnight, Mandi di sagil, boling and so on.

~~ Kenangan semasa di zaman persekolahan Ku.. erm.., banyaknyer kenangan ngn kawan2 sekolah.

~~ Kenangan zaman BERKAWAN & BERCINTA dulu.. hehehe...!!~ Kenangan Manis dan Pahit.. Semuanyer adaaa... :-)

~~ Kenangan semasa melahirkan MUHAMMAD IMAN ZAFRAN memang tak dapat dilupakan...

~~ Kenangan bersama Group ROSSA PASADENA. Kepada ahli2 group aku : Lily, Iema, Asz dan Hanem, aku RINDU la dengan korang... hehehe..!!~ Kenangan menangis sama2 tue la yang buat aku tak boleh lupakan.. hehehe..!!~



PhotobucketPhotobucket


Thursday, June 25, 2009

::: CupCake Oh CupCake:::


Kek Cawan @ CupCake...!!~


CONFIRM....!!~

Aku akan buat BESDAy PARTY untuk Iman pada bulan 8 nnt.. Insyallah.. tapi, Besday pasty nie aku SHARE dengan akak aku sebab akak aku pun akan buat kenduri doa selamat untuk Zaqwan dan besday party unuk NAIN skali yang turut sama sambut kelahiran bulan 8 nanti. Cuma yang bezanya.. Nain 9/8/07 dan Iman 13/8/09. Dan mereka hanya beza 1tahun sahaja..

Pada mulanya aku pun tak pasti nak buat besday iman ker tidak.. sebab aku skang tunggu nak masuk rumah baru.. tp, belum nampak ura-ura yang aku akan dapat KUNCI dalam masa terdekat nie, jadi aku nak tumpukan perhatian aku pada besday pasrty Iman dan Nain.

So, aku ditugaskan untuk arrange BAB-BAB besday party.. akak aku laks handle bab2 kenduri doa selamat.. Bahagi2kan kerja laa.. so, yang lain2 pun ada gaks handle masing2 punya tugas..


hehehe.. :-) jadi, 1st step aku sekarang nie, aku ingin mencari KEK dan CUPCKES yang paling BEST dan MELETOP..!!~. Bukannya CANTEK sahaja TAPI metila kena SEDAP juga kan..?? Semestinya benda yang paling UTAMA mesti perlu ada masa MAJLIS nnt kan..?? Mungkin agak terlambat aku buat preparation nie.. takper la.. buat ala2 simple ajer laaa..

Aku ada survey kat beberapa blog yang buat service kek dan cupcakes nie.. tapi, bila aku terjah ke sana sini aku jadi PONING laaa.. sebab banyak tul blog yang wat service nie.. adusss..!!~ Peningnya aku..!!~ Tak tau pilih yang mana sedap. Sebab aku tengok semuanya buat cantek2. dah la cantek2.. pastue menarik pulaks tue.. Peningnyer nak pilih...

Tapikan, sesetengah CUPCAKES nie nampak jer cantek tapi ada yang kurang sedap kan..?? Itu yang susah aku nak pilih sebab aku tak pernah lagi order lagi.. Kalo tidak, mesti aku dah tau nak order kat saper. Jadi, camner aku nak buat nie yeaa...????

Ada tak sesiapa yang pernah order CUPCAKES kat mana2 blog..? or korang boleh tak bantu aku untuk LIST kan nama2 blog yang ada buat SERVICE nieeee.. Boleh aku buat survey.. aku rasa mcm dah terlewat ajer nak BOOKED.. Sempat lagi ker niee.. huhuhu..!!~




PhotobucketPhotobucket

Wednesday, June 24, 2009

::: Berita TerKINI dariKu...!!~~ :::


Berita Terkini yang PERTAMA :


Semalam balik dari Opis, mak aku ajak pi TESCO. So, aku pun meluncur laju la ke arah TESCO. Temankan mak aku nak membeli barang-barang dapur sikit. Sampai2 sahja di TESCO aku pun mcm biasala ke arah tempat menimbang berat badan tueee.. tempat aku melaburkan 20sen setiap kali datang ke TESCO. Kali nie aku pie kat penimbang yg sebelah dengan PIZZA HUT..

Haaa...!!~ TERKEZUT aku dbuatnyaaaaa...!!~ Nasibla aku tak terus melompat kat situ sebab terkezut... hehehehe..!!~ kalo tak, tersimpul2 malu aku sebab orang duk memerhati aku. Knaper la agaknya MINAh nie terkezut sampai melompat.. hehehe... :-)

Nak tau sebab aku terkezut...? tengok pada gambar yang aku snap nieee.. Mau tak terkezut aku.. Kata nak DIET dan menurunkan berat badan kann...?? So, tengoklah apa yang telah terjadi.. huhuhu...!!~~ Sungguh KECEWA aku dibuatnyaaaaaaa...


64.6KG
amik kaaaauuuuu..!! Makin naik adalah.. bukan makin turun.. adusss...!!~~ Kecewanya aku.... Nyampah laks aku dengan penimbang nie.. betul ker tak betul nie..? hehehe.. tak pasal2 aku marahkan dia... Betul ker naik nie..? Padahal aku dah kurangkan makan, aku Giat berpuasa.. tapi makin naik pula.. CONFUSE nya aku....


*** erm..., dimanakah azam aku sebelum ini..? masihkah ada harapan lagi..? Kena UPkan lagi lah Ushaha aku... huhuhu..!!~~


Berita Terkini KEDUA :

cerita pasal semalam juga.. Semalam masa nak ambil Iman dari babySitter, Kak Bainun kata Iman DEMAM arini.. Badannya Panas. AAH laaa.. aku pegang pun PANAS. So, balik tue.. aku basah2 kan badan dia dan lumurkan badan dia dengan air asam jawa untuk kebahkan panas diaa... Erm.., sepanjang petang semalam sampai ke malam sampai ke pagi tadi mulut iman sangat bising.. Duk bercakap-cakap dan juga menjerit.. aduss..!!~ penat gaks melayannya.. sampai nak tido pun mulut dia bising duk bercakap2 walaupun mata dah pejam. Malam tadi, iman lambat sikit TIDO. Biasanya pukul 7.30mlm dah tido. Tapi malam tadi kul 8.30mlm baru lah dia tido.. selalunya pas minum terus tido sambil guling2. tapi, malam tadi pas minum tetap belum tido. mulu Dok berkata2:

Don..!! Don..! Don..!!~~
Nak..!!~ Nak..!! Nak..!!~

cakap-cakap sampai la dia tertido sendiri.. agak pelik sikit perangai dia malam tadi.. erm.., fikiran aku nak tumbuh gigi kot.. sebab aku nak tengok gigi dia, dia tak bagi. Dan biasanya aku masukkan jari ke mulut dia, dia akan gigit tapi semalam dia TAKNAK sambil tolak tangan aku.. Marah dia kat aku.. huhuhu..!!~ Agak aku jer.. dengan harapan memang nak tumbuh pun... hehehe.. :-)

Iman demam kali nie takde merengek dan muntah2 daaa.. TApi, demam semakin aktif pulaks... so, takde la aku RISAU sangat sebab dia aktif tak pasif... Kalau tidak, risau aku dibuatnyer.. kan..? kan..?

Inilah Iman malam tadi... Demam panas.. aku letakkan KOOLFEVER kat dahi dia..


yang nie pulaks gambar masa pi JUSCO AU2 Sabtu lepassss.. sihat walafiat.. tgh main mainan yang goyang2 tueee.. ntah apa namanya...


** Hopefully, arini nie iman dah kebah daaa... And ada "GUD NEWS" untuk kami.. hehehe...




PhotobucketPhotobucket

Tuesday, June 23, 2009

::: My WishList :::

Erm... Aku ada satu WISHLIST untuk dapatkan dalam masa terdekat nie laaa..Maybe this month or next month. Selalunya tak pernah aku nak hajatkan dapat sesuatu. Tapi, kali nie.. aku teramat teruja untuk dapatkan barang nie. ntah la.. mana datang perasaan ini untuk dapatkan barang nie bersungguh2.. Tiba2 aku lihat benda nie, dan aku pasang dalam niat " AkU MESTI DAPATKAN BENDA nie". Sungguh amat TERUJA untuk aku memilikinya. Even baru2 nie aku baru sahaja dapat barang yang sama seperti yang aku nak nie. Tapi, setelah aku pakai, mcm tak best la pulak.. hehehe.. jadi, aku bercadang nak dapatkan yang lain laa.. Wah..!!~ macam tamak pulak ekk..? Bukan tamak bagi aku, tapi aku ingin merasakan kepuasan bila aku memakainya.. kepuasan pada diri sendiri.. Lagi2 apa yang KITA wish kan....

Aku dah beritahu asben aku pasal hajat aku nie. Dan dia kata OK jer.. yang aku punya skang nie, dia kata jangan jual. Dia nak.. Orait..!~ dah ada GREEN LIGHT daaa. erm.. ntah biler la leh dapatkan benda alah nie... Hopefully bulan nie or NExt Month laaa.. haaaa..!!~~ Cerita pasal next Mnth, NEXT MONTH adalah besday aku laaa.. Leh la aku WISH benda nie kat asben aku.. hehehe.. Boleh ker mcm tue..? Boleh laaa ekk..?? Bukan selalu pun.. kan? kan?

Oklaaa.. Ini lah dia barang yang aku WISH kan sangat nie..

Sony Ericcson W705














Cantek dan mantap kan..??? Adusss....!!~ aku rasa mcm dah tak sabar nak sangat nieee... huhuhu..!!~~ Abang, Tolong belikan harini jugak boleh..???



*** sepanjang aku kawin, aku tak pernah wish sampai mcm nie sekali.... hadiah besday tahun lepas pun belum tuntut lagi... sian daku kan..??




PhotobucketPhotobucket

Monday, June 22, 2009

::: Tolong Saya Kawan-Kawan :::

~~~ STICKY MODE ~~~

VOTE FOR IMAN " A 0030 "


- klik pada gambar untuk lebih jelas -


Hi geng..!!~ Aritukan aku masukkan Gambar Iman untuk CONTEST AKSI TIDUR kan..? Ini LINK untuk penyertaan Iman aritu. So, dalam tidak di duga, Iman dapat masuk FINAL laaaa... Syok nyer aku..!!~~ Yihaaa..!!!
Jadi, aku meminta jasa baik korang untuk VOTE FOR IMAN... hehehe..

Senang aja.. Caranya :
  1. Klik DISINI
  2. Taip or Copy and Paste " VOTE FOR IMAN A 0030 " di ruangan komen.
Senang dan mudah kan..? Thank U semua... :-)
Hopefully Iman Leh menang.... kan..? kan..?




PhotobucketPhotobucket

::: Antara Aksi-Aksi Iman Tidor :::


Aku suka tengok Iman tido. Kalau tengok dia tidur lena.., Mesti aku kacau. Sama la dengan asben aku yang memang suka kacau orang tido. Termasuk la kacau aku tido.. hehehe.. So, Atas permintaan Pn. STRAWBERI Cake kita nak tengok aksi-aksi tido iman.., ni aku tepek kan antara gambar2nya.. terlalu banyak gambar iman tido.. hehehe.. tak terlarat nak letak semua.. Jadi, aku tepek kan dalam 10 keping jer la eeekk..??

Jom la layan.. :

Haaa.. ini adalh gambar paling terkini.. Skang nie iman kerap tidur menonggeng..!!~

Yang nie masa 4 bulan.. Terkeluar dari tilam..

Iman tidur bersama ayag dia.. mulut melopong..

Gaya cam gini pulaks.

yang nie dah mcm betul2 keletihan..

Yang nie pun sama.. dah mcm ala2 menonggeng...

Yang ni masa dalam pantang lagi.. dah menunjukkan skill tido..

haaa,,, aku tak pasti.. adakah dia tengah AZAN..?? hehehe..

Masa dalam kereta selepas lik Klinik.. Letak sekejap kat sit depan..

Iman 5 bulan.. ketika nie masih lagi berbedung..

haaa.. letak camgini lena sungguh dia tido...




PhotobucketPhotobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...