Kawan-Kawan Saya

Nak Cari sesuatu?

Loading...

Friday, May 31, 2013

PAC S27 KEMAS dan Temuduga N27


Assalamualaikum....

Dah lama tak update blog. ramai yang bertanya. Sorry la ek.. mood M dah datang. seriusly sangat malas. di sebabkan banyak soklan bertalu2 aku terima pasal pertanyaan PAC S27 KEMAS tempohari camner..? ada yang siap PM lagi.. Terharu saya... But, untuk semua kenkawan PAC, dengan rasminya say maklumkan yang saya tak dapat menghadiri PAC KEMAS tempohari. 





Sebab....????? 


Sebabnya pada sehari sebelum tarikh PAC, suami saya mengalami kemalangan. Jadi, perasaan saya terus rasa DROP sangat untuk datang PAC tersebut walhal sebelum tu saya dah bersemangat dan bersedia untuk ke sana. Takder rezeki saya untuk ke PAC tu... Untuk kenkawan yang dah pergi, saya ucapkan Gudluck dan all the best yea.. korang dah ada peluang di sana :)


Then....



Ada lagi satu saya ada dapat temuduga untuk gred N27. Ramai kawan2 saya yang dapat juga. KAwan sekerja, kawan blogger and FB, kawan sekolah, kawan2 PAC pun dapat temuduga nie. Dan temuduga ni pun saya tak dapat pergi sebab.......


SAYA MALAS....!!!


Kalau tengok pada statistik kekosongan tak la banyak. Tapi yang di panggilnya punyalah ramai. Peluang untuk orang seperti saya sudah tentu tipis.. Saya di maklumkan diorang lebih fokus untuk kenaikan pangkat KPSL dan yang betul2 memerlukan pekerjaan ini. saya sekarang bekerja di bawah skim tertutup jadi... jangan harap la yee... Takpe, saya masih setia dengan JPN.. hikssss!


Untuk kenkawan yang dah pergi temuduga nni dan akan ke temuduga ni, GOOD LUCK and ALL THE BEST!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...