Kawan-Kawan Saya

Nak Cari sesuatu?

Loading...

Monday, June 24, 2013

Universal Studios Singapore


















































Thursday, June 13, 2013

Percutian ke Singapore [part 2 - 2nd day]


untuk hari ke dua :

Bencooleb hotel (check out)   >>  Merlion Park  >>  Sentosa Island  >>  USS  >>  Vivo City  >> Changi Airport  >>  LCCT

Hari kedua memang cadangnya nak abiskan masa di USS sahaja. Check Out awal pagi lepas breakfast manggi (siap bawa dari rumah) untuk terus ke Merlion Park dulu sebab orang kata kalau dah ke singapore ni, tak sah kalau tak singgah Merlion Park ni.. Nanti takde kenangan la pulak kan.. So, amik teksi jer dari hotel nak ke sana. 

Di Merlion Park nie hanya sibukkan nak bergambar jer la di samping menikmati pemandangan Marina Bay dari jauh.. Sangat Cantik..!!




















................. next entry ke USS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...