Kawan-Kawan Saya

Nak Cari sesuatu?

Loading...

Monday, September 08, 2014

Temuduga Penolong Pegawai Kastam W27


tet..
tet...

hari ini 8/9/14. tetiba check SPA keluar benda ni :


so, interviewnya hari rabu. Rasa done ke aku nak pergi interview ni. Kena buat surat pengesahan majikan, resemu bagai semua kan.. uwaa.! lagi pun tak sedia paper pun. Bak kata org, rezeki yang datang jangan di tolak kan. Tapi, ... banyak pulak tapinya.

Kisahnya, sebelum ni memang ada ambil exam jawatan ni kat SPA. Dah di panggil kita buat lah. lagipun pertama kali exam melalui online. Saja nak mencuba. Selepas exam, langsung aku tak tengok dah SPA. result exam pun aku tak tinjau. tertiba pagi tadi masa tengah layan FB nampak ada closed group untuk temuduga jawatan penolong pegawai kastam ni. Terus request. Bila dah approved, mak aiihh! terkejut aku semua sibuk citer pasal nak pergi interview. tetiba rasa berdebar semacam. terus buka laman web SPA, bila tengok tarikh tu.. terus rasa down. Lusa interview, baru arini dapat tau.. huhu.


pergi ke tak pergi ke tunggu la Rabu ni. Rasa macam tak pergi jer. Aku sayangkan JPN. haha :)
to all yang bakal pergi interview nanti.., good luck ye.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...