Kawan-Kawan Saya

Nak Cari sesuatu?

Loading...

Thursday, April 14, 2016

After 1 year. Now 2016

Assalamualaikum wbt.

Fuhhhh!! lamanya ku tak berblog apatah lagi berblog walking. Last post January 2015. then, tenggelam lagi. Now, dah 2016 pulak. Entah bila la ada masa nak UPDATE blog ni. Banyak benda nak cerita, banyak benda nak kongsi. Tetapi disebabkan kesuntukan masa, memang tak berupdate lah blog sekarang.

Tahun nie bakal berumur 32tahun. eheeemm! semakin tua dah umur. Iman pun dah 8tahun. Ini bermakna, blog ni pun masuk 8tahun juga. Ingat lagi blog ni dibuat sempena kelahiran IMAN ZAFRAN dulu. Banyak cerita pasal iman sejak kecil.

Sepatutnya, banyak cerita pasal Iman yang hendak di kongsikan tapi masa mencemburui kita. Lagi-lagi sekarang tengah sibuk dengan berbisnes. Alhamdulillah rezeki dengan berbisnes tak pernah putus even tak semaju mana. Cukup Untuk menampung apa yang kurang.

Sesiapa yang berkelapangan bolehla singgah shopping kat IG kita @babyandkidscollections . Dan baru-baru ni ada buka 2nd IG @babybreastfeedshop untuk para-para ibu menyusu. Jom Singgah dan beli. waceehh! sempat promote lagi,.

Ok Guys, nanti kita Update lagi.

see you..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...