Kawan-Kawan Saya

Saturday, April 07, 2012

Beriadah..


Hari cuti hari untuk beristirehat, hari untuk bersama family tersayang.
so, arini amik kesempatan untuk beriadah dengan anak-anak.
bawa iman dan izzul ke Titiwangsa untuk berjoging dan beriadah. tak sabar nak tunggu si izzul pandai berjalan dan berlari bersama. senang sikit untuk berjoging. tak perlu sorong stroller..
boleh berlari bersama mereke.
It's Awesome!!

si iman yang keletihan berlari sana sini. si adik sedap jer duduk dalam stroller. kdg2 terasa macam diri ini pulak nak duduk dalam stroller then ada org tolak.. kihkihkih!

Lepas ke Titiwangsa, pergi Taman Maluri bawa iman makan kat makanan feveret dia iaitu APOM!.

Happy Weekend!

2 comments:

VEE said...

Salam perkenalan saya suka baca blog ni..keep on writing yaaa...take care ;)

atanayuiman @ Jue said...

tq dear.. salam perkenalan.. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...