Kawan-Kawan Saya

Thursday, April 14, 2016

After 1 year. Now 2016

Assalamualaikum wbt.

Fuhhhh!! lamanya ku tak berblog apatah lagi berblog walking. Last post January 2015. then, tenggelam lagi. Now, dah 2016 pulak. Entah bila la ada masa nak UPDATE blog ni. Banyak benda nak cerita, banyak benda nak kongsi. Tetapi disebabkan kesuntukan masa, memang tak berupdate lah blog sekarang.

Tahun nie bakal berumur 32tahun. eheeemm! semakin tua dah umur. Iman pun dah 8tahun. Ini bermakna, blog ni pun masuk 8tahun juga. Ingat lagi blog ni dibuat sempena kelahiran IMAN ZAFRAN dulu. Banyak cerita pasal iman sejak kecil.

Sepatutnya, banyak cerita pasal Iman yang hendak di kongsikan tapi masa mencemburui kita. Lagi-lagi sekarang tengah sibuk dengan berbisnes. Alhamdulillah rezeki dengan berbisnes tak pernah putus even tak semaju mana. Cukup Untuk menampung apa yang kurang.

Sesiapa yang berkelapangan bolehla singgah shopping kat IG kita @babyandkidscollections . Dan baru-baru ni ada buka 2nd IG @babybreastfeedshop untuk para-para ibu menyusu. Jom Singgah dan beli. waceehh! sempat promote lagi,.

Ok Guys, nanti kita Update lagi.

see you..

3 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

hewaidashalaby said...

هل تبحث عن شركة متخصصة فى خدمات التنظيف بالطائف بافضل المعدات والسوائل وثقة تمة فى العمل ودقة فى النتائج كل هذه المميزت توفرها شركة الخليج الشركة الافضل والامثل فى الخدمات المنزلية بالطائف وبما اننا الشركة الافضل والامثل بدون منافس سوف نسعى لتوفر افضل الخدمات باقل تكلفة وبقدر كبير من الاهتمام والدقة عزيزى اينما كنت فى اى منطقة ا وحى تابع لمدينة الطائف اتصل بنا وسوف نصلك فى الحال شركة الخليج للخدمات المنزلية شركة تنظيف منازل بالطائف
شركة تنظيف فلل بالطائف
شركة تنظيف خزانات بالطائف
شركة تسليك مجارى بالطائف
شركة رش مبيدات بالطائف
شركة مكافحة نمل ابيض بالطائف
شركة مكافحة حشرات بالطائف
شركة عزل اسطح بالطائف
شركة عزل خزانات بالطائف

شركة المثالية said...


شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

شركة المثالية للتنظيف
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...