Kawan-Kawan Saya

Monday, December 14, 2009

@ Palace of The Golden Horses

Last Week aku pi bercuti ke Palace of the golden horses. Percutian yang tidak jauh dengan rumah. Hanya sekangkang kera sahaja. Hehehe.. disebabkan dapat FREE, kenalah guna sebaik mungkin sebelum expired date FREE tu abis.. So, kalo dah bercuti mesti kena cari tarikh yang best kan..? jadi, kitorg decide ambil tarikh besday Mr Atan sahaja laa.... dapatlah 10 Disember 2009. Kira ok la tue kan.

Walaupun percutian kali nie tak jauh, tapi kira OK la sebab dapat hotel BEST dan FREE. so, kitorg tetap ENJOY kat sana even itulah tempat hari2 aku lalu ulang alik keje. Walaupun dari sudut jauh aku dah jemu memandang "Bangunan" itu hari2.. tetapi bila dah menikmati apa yang ada di dalamnya, rasa seronok pulaks.. Cuma perasaan excited itu takder la sgt seperti pergi bercuti ke tempat lain.. Maybe sebab sebelum nieaku pernah ke sana kot..

Yang bestnya.. sepatutnya dapat deluxe room sahaja tapi kitorg dapat Head of state suite room...

paper pun.. layan jer la apa yang ada sebagai santapan di hari ISnin ini...

Botol2 sabun yang berbentuk kuda

alangkah bestnyer bilik air aku mcm nie.. hehe

serba serbi toiletories

katil Beso... Nampak tak si kenit itu...

Ruang untuk berBlog & FB serta menonton wayang..

ada wifi tapi mahalnyerr.. RM34.50 untuk 2 jam sahaja.. Sanggupkah..?
Nasib aku bawa Modem.

Menonton TV.. ada 2 tv kat bilik niee..

pandangan dari bilik kitorg.. menghadap ke depan.. tak dapat lake view pun takpe.. yang nie pun dah BEST sangat..

Ni on d way nak naik Cruise untuk menyeberang ke The Mines.. Malas nak bawa kereta ke sana, boleh naik cruise atau van shuttle.

gambar di tangkap oleh pemandu cruise

me only

pandangan dari cruise....



** next entry -- apakah yang berlaku di The Mines Shopping Fair..?



PhotobucketPhotobucket

12 comments:

♥ Eda ♥ said...

wahhh bestnyer..hotel plg berprestij di msia..hehe

nak FREE jugakkkkkk....

psttt muke jue mcm ekin mawi la..hehe

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

eda >> itulah.. bukan senag nak dapat free duk hotel cam gini kan..? erm.., kalo tau aritu jue letak nama2 yang sapa nak dapat free duk hotel nie.. tak teringat langsung masa tueee..

fazilzura said...

FULAMAKKKK besh nye..
aritu akak ado g dgr talk kesihatan kat situ , mmg sgt2 ler meriah nye...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

fazilzura >> best la jugak.. tapi, kalo kita datang dari jauh, mesti rasa bestnyer semacam kan..? lagi2 melawat tempat org..

Az Rina said...

lame sungguh tak skoddeng sini..

wah, bestnye dapat bercoti FREE..tak kisalhlah hari2 nampak ke, janji FREE kan..tu yang sonok tu..

ni yang mule memikirkan ayat2 untuk disusun(nak kasi bodek same hubby)..kite pon nak cuti jugakkkk....

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

az rina >> ibu baru.. hehehe.. betul2. Free mesti best kan..? seharusnya kena bercuti untuk merehat2kan minda kita..

Qoudry said...

Ish mmg mahal wifi tu, 34 henget, tapi kat hilton hotel lagi mahal beb, RM199 sejam

fazilzura said...

betui2...

**8 jue, sure shampo2 set bentuk kude tu harus kamo bwk balik ...

Mybabah said...

Assalamualaikum. Dengan segala hormatnya anda dijemput berkunjung ke blog saya dan isteri saya http://www.teacherrahila.blospot.com. Di sana anda terdapat mutiara yang selama ini anda cari.

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

Qoudry >> mak aik.. mahal nyerr.. betul ker nieee..? dulu ayah akak keje kat situ tau...

Fazilzura >> citer pasal barang2 yg perlu di ambil.. boleh tak kitorg tak sentuh langsung buah yang dah disediakan kat situ... hahahaha.. ruginyer.....

alyyani said...

kuda dimana- mana. heheh.. bilik yg sangat luas kan? dapat free lak tu, lg la best nye..

nome said...

cantek view dlm otel...ala2 hotel luar negara...bangga tol aku nengok otel spesis ni kat negara kita...wallahhhhh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...