Kawan-Kawan Saya

Friday, August 07, 2009

::: Bra Murah...!!~ Bra Murah....!!~ :::


Bra murah..??

Sesiapa nak beli bra murah...?? hehehe.. murah sangat.. murah gilerr.. harga serendah 5osen, RM1, RM2.50, Rm5 dan ke atas,... Pelbagai warna pelbagai design ada.. Macam2 ada..

Aik? naper murah yea..?Brand apa nie..?? haaa.. Brand SKIVA tau..
Murah sebab ada jualan ini :

Jualan Gudang Skiva kat Jalan Ampang Putra.. Dekat jer ngn umah aku.. xjauh pun.. berhampiran dengan MRR2 daaa..

Semalam pas lik keje, aku amik iman dan singgah umah sat amik barang untuk anta kat customer. So, sambil nak pie jumpa customer kat ampang hilir, aku pun singgah la sekali kat Jualan Gudang Skiva nie. Start semalam jualan gudang nie.

Tapi aku xbeli paper pun.. sebab tak boleh nak beli.. tengah duk dukung iman. Dia tak reti duk diam.. Abis semua bra dalam tue dikeluarkannya. Lenguh giler dukung dia skang.. Tak reti duk diam.. pusing sana pusing sini. Bila di letakkan bawah, kaki dia bergoyang2 joget ikut rentak muzik yg tgh dimainkan.. sabor jer laaa..

Last2 aku ajak mak balik dulu la.. lain kali lah dtg.. esok lusa ker.. Kalo sempat la.. hehehe.. sabtu n ahad penuh dengan aktiviti la pulaks...

Berlonggok2 bra.. pilih saja yang berkenan untuk dipakai seharian.. RM5 untuk 2 pcs tau.. So, satu RM2.50 jer...

haaa.. yang nie panties RM1 untuk 2pcs.. so, 50sen jer satu.. hahaha..!!~ murahnyer...

baju pun ada.. RM5 jer sepasang.. pelbagai design ada...cantek2 gaks..

panties nie xsilap aku RM5 untuk 2pcs gaks...

Semalam balik, tengok tayar pancit pulaks.. nasib la kedai tayar dekat jer. singgah kedai tayar.. Rupanya kena paku.. nasib la kena kat tengah.. kao tepi, kena tukar tayar la jawabnya.. (baru jer
tukar tayar 2bulan lepas). so, tampal saja. RM5 jerrr.....


PhotobucketPhotobucket

26 comments:

KasiH said...

wow!!! murah giler...
sempat gi kalo nak pi nih..

fazilzura said...

wahhh cm besh je ni

SKIVA plak tu .. kat belah mana ni jue..

mama auni firdina said...

uik,bra murah gilosss..beshnyer..lg murah dr SECRET..brand SKIVA tu..harus singgah ni..dekat je kt ampng putra kn..hehehe..panties pon murah!..harus sebarkn kt member2 n biras2ku...hehhehe

alyyani said...

jue, ktne ni? bole la terjah. suka kalo sale undergarment ni, barang dalam nak beli mahal2 rugi. bukan org nmpk. hahaha...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kasih >> ryn.. sempat lagi kalo nak pie.., smp 9hb niee...

kak zura >> kat dengan ppr ampang putra... sebelah mrr2 jer..

mama auni >> betul2... biasa ekk jalan sini.. senang jer kalo dari mrr2 tue..

alyyani >> betul tuee.. boleh pilih.. mcm2 design ada... ala.. buka org tau pun kita pakai apa kat dalam.. mahal ke murah kan..?? tul tak..?? meh dtg serbu..

jaijina said...

betul tu allya, mahal2 pon bukanye org tau kan, heheheh..syoknye kalau dekat ni, harus terjah..

beli bnyak2 stock utuk setahun punye kan..lagipon buleh shopping tuk raye skali kan..

~chekuna~ said...

bestnya... kakna suka pakai bra jenis skiva.... kena pi beli nie..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

jaijina >> rina.. nak jue belikan nursing bra ker..?? hehehe... nursing bra pun ada tau..

chekuna >> kak na, meh la dtg beli.. jgn lepaskan peluang tau..

Bed said...

jue...belikan akak buleh?haaaaaaaaaaaa

nurshah80 said...

mmg murah tak pernak jumpe bra semurah ni.hhehe

rosmona said...

wah... murah sungguh ni... macm kena teerjah hajer...

Jiey^Mien said...

Seronok jer tengok berlonggok-longgok tuh..
jiey pun dh kena carik bra baru nih..
uish.. tak sabar plak nak gi..
=)

thanks for the infor

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

wuhuuu bersepah bra...

ku kalo pilih mau berejam .. maklum la susah nak dpt saiz.. ekekekeeee

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

bed >> kak saiz aper tue..?? hehe

nurshah >> murah.. memang murah bangat nie.. rugi tak rembat...

rosmona >> meh dtg sini kak terjah... hehe...

jiey >> meh la jiey.. tak jauh da jjiey.. area kat sini2 jer.. ampang putraa..

Hazlia >> hehehe.. saiz aper yg susah nak dapat tue..? kihkih..

Ibu Mifzal Arsyad said...

ayokk..murahnya...untung duk bandar besar..mcm2 sale ada..kalau kat sini..jualan gudang cam rege biasa je..huhu

jaijina said...

nursing bra pon ade gak ek..rina takde lagilah yg nursing punye..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ibu mifzal >> erm.. tapikan, kalo arae PJ lagi best.. kat sana slalu ada jualan gudang tau.. kalo jue, agak jauh sikit nak pie sana...

jaijina >> haaa.. kat jualan nie ada banyak nursing bra tau.. murah2 jer... hehe

ai said...

Aku dah pi terjah tadi! Dan aku adalah sangat2 berpuas hati! tak sampai $40, aku dpt bra, panties, baju2, legging, spender laki aku. BEST! BEST!

Thanks 4 the info jue! :P

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak ai >> wah..!!~ sudah pi terjah yeaa.. wajib pie terjah awal2.. mcm2 leh dapat.. RM40.. mcm2 dapatkan kak..??? kalo tak, dapat bra sehelai 2 jer... huhuhu..!!~ mak2 ayam dah pi TERJAH tadik ekk..

me n de alisha said...

hi salam kenal... ish memang murah lah... mcam mana leh tahu hari ni...anyway thanks for sharing yer

mknace said...

:) :) :)

Aidi-Safuan said...

adeih...seb baek laki..kalo x da beli da.huhu

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

me n delisha >> erm..memang murah giler.. aritu pie dapat yg harga RM1 jer.. ok.. sama2..

mknace >> apa senyum gatal tue ekk..?? kihkihkih..!!~

aidi safuan >> erm... untuk lelaki pun ada gaks tau...

najwa said...

Salam..akak bleh x klu sya nk beli borong??

Najwa Amiera said...

Salam..akak bleh x klu sya nk beli borong??

Najwa Amiera said...

Salam..akak bleh x klu sya nk beli borong??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...