Kawan-Kawan Saya

Tuesday, August 18, 2009

La... La... La... Mari Menyanyi....

lalalalalala..
aku skang nie dah mcm kena masuk kelas menyanyi la pulaks.
ari2 kena melalak..

hahaha.. nak berkaraoke?
Actually, aku nie bukannya suka menyanyi.
Tapi, sejak 2 menjak nie aku kena rajinkan diri untuk berNYANYI2An..

so, utnuk aku melatih menyanyi, aku dah pun membeli ini :

:
:
:
:
:
:
:
:
:

:
:
:
:
:
:
:
:
;
:

:
:
:
:
:
V



dan ini :


lalalalalala.. aku skang nie kena practice nyanyi lagu untuk kanak-kanak laa..
hahahaha..!! so, aku kenalah blajar untuk memVARIETYkan koleksi nyanyian aku untuk Iman sorang nie.

dan; disamping itu, aku terpikat dengan CD ini. CD ini untuk aku pulaks :

:
:
:
:
:
:
:

:
:
:
:
:
:
:
:
V

Yo..!! Yo..!! aku nak berDANSA dirumah..
hahahaha... Aerobik ala2 Hip HOP tue..
adakah aku boleh? tapi mcm BEST jer la...
Kena try nie.. Sapa Nak JOINT?
hehehehe.. :-)

lepas penat berDANSA.., mari kita makan pulaks..
Makanan aku last week.. lauk sotong..
Nyum..!! nyum..!!



PhotobucketPhotobucket

5 comments:

AieZa said...

sedapp nyer sotong ituuuu..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak ieza >> nak ..?? amik la satu tue.. ada dua.. hehe

KasiH said...

aku pun pasan weii sotong tuh...sedap betol...

P/S : pasni xpert arr lagu2 knk2 eh...ceria je lagu2 dia kan..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kasih >> ahaks.. mau jugak yeaa..

*** fuhhhh..!! semput gaks kena menyanyi nie.. hehe

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

aku nak join nak joinnnn
boleh menguruskan badan ni..
hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...