Kawan-Kawan Saya

Sunday, August 30, 2009

Contest : MOBS & Comfybebe MOST LOVING SIBLING contest




Contest lagi.....!!!!!!!!!!~~~
ini pun contest last minute aku joint. Contest kali ini adalah di anjurkan oleh MOBS dan juga ComfyBebe. Contest yang berkaitan Ikatan Kasih sayang antara adik beradik or sepupu. Disebabkan Iman belum ada adik beradik lagi, jadi aku letakkan gambar iman dan sepupu rapatnya iaitu NAIN. Dan pihak pengnjur mengatakan gambar bersama COUSIN juga diterima, jadi apa salahnya aku meletakkan gambar mereka berdua...

So, ini gambar yang dipertandingkan....

:
:
:
:
;
:
:
;
;
:
;
:
:
:

Mereka Berdua :


dari kiri: Iman dan Nain

Gambar ini dipilih kerna.....

Dua org sepupu ini memang rapat sejak iman dilahirkan lagi. Apa yang sorang main, yang sorang lagi pasti ingin main sekali. Seperti yang terdapat dalam gambar Iman. Jika Iman main dalam walker, yang si Nain ini juga akan terus masuk ke dalam walker itu juga. Dah macam BELANGKAS pula dua org ini..

Mereka berdua ini beza umur hanya setahun sahaja. Iman 1 tahun dan nain 2thn. Kedua2nya lahir pada bulan OGOS. Tahun yang membezakan mereka...

Latar belakang mereka :

Muhammad Iman Zafran
T. ahir : 13 Ogos 2008
Umur : 1 tahun

Muhammad Zulqarnain
T. Lahir : 9 Ogos 2007
Umur : 2 tahun


** Contest runs till 31st August 2009

PhotobucketPhotobucket

6 comments:

alyyani said...

last minute betul ni jue masuk. tp mmg best la iman dgn nain ni. skang da jauh, jgn besar nanti da tak mesra mcm skang ni ek :)

FENDY DAN FIDAH said...

wah..mesra sungguh iman dan nain nie..semoga hubungan dia org akan mesra sampai bila2 mcm skrg nie :-)

FENDY DAN FIDAH said...

wah..mesra sungguh iman dan nain nie..semoga hubungan dia org akan mesra sampai bila2 mcm skrg nie :-)

KasiH said...

mesra gitu sesuai ngn contest...gud luck yee...

jaijina said...

good luck to iman..iman ngan nain cute sgt..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> semalam nain & iman baru jer ketemu... sonok nengok dorang main sama2..

kak fida >> hopefully, mereka baik sampai ke besar..

kasih >. hehe... insyallah.. amin..

jaijina >> maceh unti..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...