Kawan-Kawan Saya

Wednesday, July 08, 2009

::: Si Kecil Membuat Cabutan :::


Seperti yang sedia maklum, aku ingin membuat CABTUAN BERTUAH untuk VVIP customer aku yang telah berdaftar. Jadi, disebabkan kesibukan melanda diri, agak terlewat aku membuat cabutan. Nak tak nak pagi tadi juga aku membuat cabutan itu.. huhuhu..!!~ disebabkan aku dah janji pada minggu ini dan tak nak mengecewakan customer2 aku.. aku luangkan lah juga sedikit masa.

Jangan terkezuttt..!!~ aku buat cabutan pagi tadi..!!~ hehehe.. semalam tak sempat.. Sebab iman tidur awal semalam. Si tukang cabut UNDI nie tidur pulaks... So, disebabkan pagi tadi iman bangun awal dan MOOD nyer amat BAIK. Jadi, aku mengajak Iman untuk mencabut undi.. hehehe..!!~ jangan tak percaya si budak kecik ini pandai cabut undi..

Jom saksikan...


"ibu, cepat lah... Iman tak sabar da nieee..."

Inilah dia kertas2 undi.. Sedia untuk di cabut...

Iman tengah dok memilih-milih niee... Yang mana di ambilnya dan nak di masukkan ke dalam mulut, itu yang dikira sebagai PEMENANG...

Kita tengok sapa yang KENA.....!!~

JENG..!!~~ JENG..!!~~


senarai nama PEMENANG.
Ada "MYSTERY GIFT" untuk anda..!!~

" TAHNIAH...!!~ untuk para pemenang "



PhotobucketPhotobucket

20 comments:

fazilzura said...

Iman..
nape nama untie xdak ?
huhuhu leps ni suh mama wat lg yek contest .. pehtu cabut nama untie tau

Ibu Mifzal Arsyad said...

ihik..awat x masuk mulut nama auntie iman..ihik..x mau gang la..nnt len kali.cabut nama auntie..tau..ihik...comei tul dah iman ni..geram auntie tau..nampak cam byk ikut muka asben jue dah..

Bed said...

auntie? auntie??? dah tentu takde...
masuk pun tidak!!!!!

Zetty84 said...

Thanks iman...coz amik nama aunty...hihi...bestnyer, x sabar nk nunggu adiah nih... ;p

miela77 said...

Alahai Iman, nama cik iela pun x de...cian cik iela...x pe nanti kita geng ek..bila mama Iman wat contest lagi...cabut nama cik iela lak..heheheeh

KasiH said...

Wahhhhhhhhhh...betol ke ape yg daku lihat????? Nama daku kah itu..??
LUCKY NO.7...feveret no lak tuh...cayanggg iman...lain kali cabut nama untie ryn gi eh....

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

fazilzura >> xper untie.. nnt bila ibu buat lagi contest nie.., iman cabut nama untie eekk.. jgn nangis tau.. hehehe

ibu mifzal >> ala untie.. jgn la cam gitu... iman nak kawan ngn abg mifzal gakssss.. aah.. ramai yg kata cam tue tau untieee.. ikut yah kan..??

bed >> itulah untie bed.. xnak JOINT.. kalo tak, leh iman cabut nama untieee..

Zetty84 >> tahniah untie zetty..!!~ jgn lupa emel kat ibu detailsuntie yea.. kalo tak, hadiah tak dapat.. hehehe

miela77 >> xper antie mielaa.. nnt leh cuba lagi...

kasih >> UNTIE RYN.. tau x untie ryn la nama bertuah 1st skali Iman cabut... mcm2 tau2 jer kan..?? mcm iman tau jer untie ryn yg bg FREE TEE aritu.. ini iman laks nak bg untie ryn... :-)

nurshah80 said...

huhuhhu sedihnyer nama tak de kat cabutan hwaaaaaaa ....

mama auni firdina said...

halamakkk,nama auntie xde lak iman..ni yg frust ni..hukhukhukhuk

Bed said...

alaaaaaaaaaaaa...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

nurshah80 >> takper untie.. cuba lagi yea.. :-)

mama auni firdina >>ala untiee.. jgn la FRUST... nnt cuba lagi yeaaa..

Bed >> naper untie bed..?? meh la joint.. senang jerrr...

Ibu Mifzal Arsyad said...

ekekek..ramai majuk nga iman tau..x pilih nama derang..ihik...meh la dtg umah auntie..main nga abg mifzal..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ibu mifzal >. aalllaaa.. jgn la majuk2... xcomel tau.. hikhikhik..!!~

jaijina said...

wah pandai iman pilih ek..name auntie adelah, hikhik..thanks ye iman..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

jaijina >> hehehe.. sonok untie ekk.. jgn lupa email details yeaa...

alyyani said...

iman, nape tak amik nama aunty? ehehe... takpe2, ape2 pun tetap comel muka tu masa tgh bz mencabut undi. congrats pada yg bertuah especially ryn & rina yg alya kenal. heheh..

jaijina said...

takpe nnti untie allya leh try next time ek..

Bed said...

bulehhhhhh

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> xper untie alya.. nnt untie alya leh cube lagi.. :-)

jaijina >> betul.. betul.. betul..

bed >> apa yg bulehhh..?? jom la joint.. hehe..

ReanimationQ said...

wOw creativenyer..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...