Kawan-Kawan Saya

Friday, July 24, 2009

::: Bilik Aku Kena Geledah.....!!~ :::


Semalam bilikku kena Geledah...!!~
Siapa punya agkara nie haaa...??


Semalam balik keje, aku terlampau penat sangat.. Entah laaaa.. Kepala pening satu hari.. Sampai blog pun tak berUPDATE. No Mood nak update. Kapala dah pusing lagi2 dengan melayan karenah public hari2... Nak wat camner.. dah keje aku cam tue kan..?? layan kan ajer la apa yg dorang nakkk...

Disebabkan semalam kepala agak pusing, dan aku dengan tiba-tiba tak sedarkan diri.. Terusss zzzZZzzz petang tueee.. Iman laks duk main sorang2.. aku biarkan ajer dia main. sebab dia suka main dari di pegang2 jika time begini. Tapi, kalo dah nak Maghrib, barulah dia mencari aku untuk ajak bergomol dengan dia... nak laga2 kepala, nak cekau2 muka aku, nak ketuk2 perut aku, nak panjat2 badan aku dan sekarang dia paling suka hisap dan gigit muka aku.. Adusss...!!~ layankan jer la mamat sorang niee.. kalo aku bangun sikit, stat la dia merengek MARAH.. nak gaks main ngn aku masa tue.. "iyerla sayang.. ibu main ngn iman nieee.. "

Balik ke cerita asal, semalam pas aku terjaga dari pengsan.., terkezut badak aku...!!~ Mana tak terkezut.... Ini yang terjadi dalam bilik aku...!!~

bersepah di sana sini.. Siapakah punya angkara...??? Nak tau siapa..??


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Ini Budak Punya angkara...!!~ IMaaannnnn Oooo Imannnnnn...!! Kamu tengah cari apa tue haaa..?? Sabo jer la aku dengan mamat sorang nieee... Bersepah sana sini. Iman paling suka tumbangkan barang2 yang ada.. dan dah pandai menyelongkar.. barang2 dalam kotak tue, abis semua dia keluarkannya...

Sedang aku tengah menangkap gambar dia, dia terperasan pulak.. Terus datang ke arah aku... hehehe.. mcm tau2 jerr... Ibu tangkap gambar iman nie, mesti nak letak kat blog kan..??


terus dia nak campai HP aku.. tanda tak bagi tgkap gambar dia... hehehe.. dah tangkap pun sayang... dan selepas itu, time nak maghrib daa.. nak ajak aku main2 ngn dia laks la tueee... semalam sampai muntah dia main ngn aku.. Mungkin sebab terlalu SUKA kot. Gelak kuat sangat. Xper.. aku layan kan juga sampai dia penat.. Then, Minta susu sambil terlelap...

Selepas maghrib, tukarkan baju dia sebab nak keluar pi Jusco Maluri jumpa ngn Untie Zura.. Nak amik kasut dengan diaaa dan nak tukar bateri jam aku yang dah mampuss...




PhotobucketPhotobucket

10 comments:

KasiH said...

Clap clap tu iman...dah pnadai ye tolong ibu kemas rumah...hahahaha~~

Banyak sabar ye jue...

Bed said...

owhhh jue itu perkara biasa!!!kahhhhh
sabo bebanyak ye...kemas kat dlm bilik kang dekat hall pulak disepahkan nye...iman2 cari apa tu sayang?

fazilzura said...

hehehh biasak ler tu jue... leps ni bile dia dpt kaki .. harusss jue makin pening heheheheh..

YE BETULLLLLLLLLL.. untie zura syg Iman .. time jmp Iman dgn penuh semangat nya.. siap jwp kan lg untie dgn mama iman borak ..
Smlm nampak dia epy ..

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

kasih >> itu lerrrr.. cantek sungguh dia kemas cam gitu kan..?? hehehe..

bed >> itu la pasal kak.. dah la banyak giler barang kitorang nieee.. dah tak tau nak letak mana daaa.. ini dia pulak tolong kemaskan..

kak zura >> haaa.. dapat kaki, kena main kejar2 la pulaks.. kan..? kan..??
Iman sukaa.. iman sukaa jumpa ngn untie zuraaa..

ai said...

ekekekeke...tu blom dapat kaki lagi tu. abis le mama kau! hihihihi

strawberi @ mamadira said...

jue tu baru sorang jue..

blum lagi 3-4 orang..
cam daku ni 3 orang..
tahap cam dilanda garuda dah..
poning kapla..
baru kemas 5 minit udah cam kapal pecah lagi..
mula lah cam tarzan bebelkan kt budak2 ni..
tahap kesabaran dah abis kontrol dah..tp diorang ni memang suka main2, menyepah2, menyelongkar..
sambil mengasah kreativiti..heehehe

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak ai >> aah kan...? mcm akak... kalo dah semua suka teraburkan barang camniee.., letih nyerrrrr..

strawberi >> kusss.. semangat tak tau la camner keadaan cam tue kan..?? tapi, biarkan dia main dari dia merengek.. itu yg lagi tak larat...

alyyani said...

fuh, mmg iman kasi sepah betul ni. hehhe.. capai ape saja yg nampak depan mata ek? biasa la tu jue, nak attarct attention ibu dia. kadang smpi tak tekemas kan? huhu..

jaijina said...

kesian ibu iman nak kemas nnti kan..nnti soh aje iman tolong ibu die kemas tau..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> itu lerr.. biasala dak sedang membesar kan.. biarkan lah dia explore semuanyaaa.. kita layankan jerlaa..

Jaijina >> erm.. kang dia kemas lagi cantek kang... kihkihkih..!!~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...