Kawan-Kawan Saya

Thursday, July 02, 2009

::: Terima Kasih RYN :::


Semalam abis kerja aku bergegas balik rumah. Ada benda yang menanti aku kat rumah. Bila aku tengok Alyyani dah dapat parcel dia, aku percaya yang Iman punya pun mesti dah sampai kat rumah nie.. Wah..!!~ excited nya aku nak tengok. Memang rasa tak sabar nak tengok. Sebab aku suka dengan barang2 yang Handicraft nie. Ada nilai dia taaauu..!!~

So, sampai jer kwsn rumah aku aku bergegas terus amik Iman dan Nain kat rumah babysitter. Dan sampai jer rumah aku terus mencari2 parcel untuk aku. Huhuhuhu..!!~ dah mcm treasure hunt pulak aku nie. Dan akhirnmya...!!~ aku jumpa kat bilik aku. Asben aku dah buka rupanya... hehehe..!!~ mana la dia tak buka sebab Ryn letak atas nama Muhammad IMAN ZAFRAN. Asben aku pun mesti EXCITED nak buka. sebab parcel untuk anak dia... Tak tunggu aku balik pun. Alih2 dia tak percaya baju tue FREE. Dia kata aku tipu laks.. "Percuma nie...? tak caya laaa... Beli nie.. sebab ada nam Iman tue" Ya Allah.. tak percaya pula...

Tak percaya meh tengok SINI atau pun kat SINI.

Inilah dia FREE TEE yang aku dapat dari RYN.


parcel yang berbungkus tapi di hujungnya telah di buka oleh asben aku..

Jeng..!!~ Jeng..!!~ Inilah dia baju nyerrr..

Baju Long Sleeve kau... Memmang CANTEK...!!~ Aku suka sangat..

Iman yang dah GET READY untuk mengeTEST baju baru.

Haaaa... sempat aku sarungkan Iman baju nie sebelum dia tido.. hehehe.. :-)


TO RYN :

" Terima Kasih Banyak2 atas Pemberian Baju nie. Walaupun belum pernah bersua muka, tapi dengan baik hatinya ko memberi baju ini. Aku suka, Iman pun suka. Terlonjak2 dia aku pakai kan baju nie sampai tak reti nak duk diam. Susah tul aku nak SNAP pic dia. Iman cakap TERIMA KASIH UNTIE RYN... Muaaahhh..!!~~"


** Ryn, ko dapat tak SMS dari aku...??



PhotobucketPhotobucket

8 comments:

KasiH said...

Haruss aku laju2 komen kan...hahahaha...nasib muat ngn iman aku pun bajet ngam2 je tu...

to hubby jue : Betol tu baju FREE..rezeki iman dpt baju free...

Wafaa said...

alaaa... comelnya. boleh order tak??? huhuhuuu nak jugak

alyyani said...

jue, sonok kan dapat tee itu. nak2 ade nama anak kite, nia mmg tak banyak tshirt long sleeve, so mama nia pun over excited gak. heheh...

husband alya pun tak caya t-shirt nia tu free.

tq jugak to aunty ryn! :)

nome said...

jue...bestnyer dah dpt baju tuk iman...akak mgkn dpt by hand dari tuan punye badan mgu ni kot..

to my dear ryn...aku puas ati ngan hasil keje tgn ko...leh la buat biz pasnih...jmpa ko mgu ni ye darling...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

Ryn >> aah.. muat la ngn iman.. pandai ko pilih.. sampai setahun leh pakai.

** dgr tue ayah iman..


wafaa >> erm... kena singgah blog biz dia dulu.. boleh tueee..


alyyani >> sama la kiter.. kita yg over excited... hehehe..!!~


nome >> kak nome.., nak joint skali bolehh..??

fazilzura said...

JUEEEEEEEEE..

akak pun dh trima smlm .. dh pakai kan kat akil .. daku skeee bangat ..

leps ni kite jmp jue pakai kan iman bj tu yek .. leh gambo2

nome said...

jue...blehh jer kalau nak jmpa...akak on jerk...papahal calling2 ek..

suhida said...

korang dah dapat ke..nape aku tak dapat2 lagi ek..huhu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...