Kawan-Kawan Saya

Friday, July 31, 2009

Contest : Mama_Aqish GiveAway (Sticky Mode)


Name Of Contest :
Mama Aqish Giveaway

Organized by :
Mama Aqish



My LiL PRinCe :


My Prince Name : Muhammad Iman Zafran Bin Shahrulizam
Date Of Birth : 13 Ogos 2008
Age : 11 Months

1. Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??
~~ Erm... Actually, saja jer nak JOINT contest ini untuk meramaikan lagi contestant. Selepas ibu dan ayah masuk contest anjuran Kak Ecar, kali nie iman pun nak masuk gaks. Berdasarkan pada pic iman di atas, daku rasa inilah antara gambar TERCOMEL iman semasa memakai bathrobe dengan swimming trunknyaaa.. Iman layak dapat award ini kerana iman selalu menCERIAkan ibu dan ayahnya lagi2 sewaktu dia MANDI. Kerana Iman suka sangat time MANDI. Sebab itu ayahnya belikan swimming Trunk dan bathrobe ini dan suka bawa iman pergi swimming PooL.

2. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish? (soalan ini direka bagi menguji peserta sejauh mana dia tau pasal blog mama_aqish ni)
~~ 1st time aku kenal blog mama aqish nie masa awal tahun juga laa.. Masa tue aku as a silent reader saja Aku suka baca blog mama aqish sebab banyak cerita pasal bayi, pasal shopping serta pasal anak si kecilnya itu. Dan baru2 ini mama aqish suka menganjurkan contest. Sekarang, mama aqish dah ramai FOLLOWER dan dah ramai kawan...


So, kawan-kawan yang nak JOINT, sila klik disini :





PhotobucketPhotobucket

8 comments:

alyyani said...

gmbr iman ni terserlah la iman ni mmg anak ibu. sebijik mcm muka jue..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> ye ke alya.. huhuhu..!! bestnyerr.. slalu org kata ikut AYAH jerrr.. :-(

Ibu Mifzal Arsyad said...

wah..iman mmg comel..hope iman menang ya...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ibu mifzal >> hehehe.. comel bam bam.... :-)

fazilzura said...

cumel nye muke iman ..
gelak sakan dia yek .. tp untie tensen ni .. dpt jmp iman time iman tido je

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

fazilzura >> ok.. untie zura.. malam nnt kita jumpa ekk..?? iman JANJI iman tak tido.. hikhikhik..!~

Reena said...

yahoo..party....

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

reena >> meh la JOINT...!!~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...