Kawan-Kawan Saya

Monday, July 06, 2009

::: WishList Ku TerLaksaNa :::


Yeah...!! Yeah..!!~

Alhamdulillah.. Terlaksana WHISLIST aku.. Akhirnya dapat memiliki apa yang aku nak. Beli kat "PASAR TELEFON BIMBIT". Kat mana tue yea..? Kat sebelah Ampang Point. Hanya berlangsung 4 hari jer dari 2-5 Julai 2009.

Apa yang best kat Jualan Pasar Telefon Bimbit nie yea..??
All itmes are ORIGINAL dan semua wakil penjual mewakili setiap BRAND HP yang datang direct dari Kilang.

Harganya amatlah murah dari harga pasaran. Sales up to 70%.

Malas nak taip panjang2... ini lah dia apa yang aku dah dapatkan.

70% diskaun

datang bersama waranty card 2years.

Jeng..!!~ inilah dia.. bersama dengan Free gift yang lain..

Kasi Close Up sikit...



PhotobucketPhotobucket

11 comments:

nasz said...

ade tgk gak, tp tak p pon. btl ke dpt harga murah giler?? henpon rosak ni, rasa nak buang dlm lombong je ni...

KasiH said...

WooHoo!...tahniah2 dah berjaya memiliki tepon merah itu..

mama auni firdina said...

oo jue g ekk jualan hp ni??mmg ori la ekk..nmpk banner sepnjg ampang ..kire murah la ekk..hmm..ku teringin nk tukau hp tp tunggu dlu la kot..

alyyani said...

jue, kat south city seri kembangan pun ade gak h/p fair ni. alya gi gak smlm, tp bukan nak beli kan. tgk2 saja..

besny, wishlist jue terlaksana..

Bed said...

ehemmmmmmm pakai hp baru le ye ari ni?????at last dpt pun....

rosmona said...

hai... sakan la pasni..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak nasz >> aah.. memang murah gilerrrr.. Original set tuee.. bukan AP set... huhuhu..!!~ promosi da abis daaa..

kasih >> maceh..!!` maceh..!!~

mama auni firdina >> aah... jue piee.. mula2 ushar jer.. tunggu asben blk ptg terus pie balik.. asben pun kata OK.. sebab murah dan Ori.. sebab tue amik..

alyyani >> oo.. kat situ pun ada ekk..? kat sini sampai semalam jer.. sekejap jerrr..

Bed >> inilah baru nak merasa HP baru yg benar2 den nak..kihkih

rosmona >> sssyyyhh...!!~ sakan senyap2 jer.. hehe

fazilzura said...

amboi2 sakan yek dpt HP baru yeeeeeee...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ka zura >> huhuhu..!!~ mesti la kak.. skali sekali.. hopefully tahan lama la nieee..

Bed said...

uhukkkk bestnye jue...bile le turn akak nak pakai hp baru...???

Ibu Mifzal Arsyad said...

uhuk..berkenan gak..syoknya sana byk pilihan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...