Kawan-Kawan Saya

Tuesday, July 14, 2009

::: SeteLah Setahun :::

Setalah setahun aku tak bermain BOLING.. Tetapi baru-baru nie, aku telah mula nak bergiat semula dengan games Boling nieee.. Sabtu lepas, ex-roomate aku ajak pie main boling kat Midvalley. Dah lama tak jumpa dorang nie. Sepatutnya kami ber4 TETAPI lagi sorang geng kami tak dapat ikut. Nak buat camner.. sibuk nak kawin kot zita niee.. hehehe.. :-) Geng kami terdiri dari aku, Iema, Marin dan Zita.

wah...!!~ dah lama tul aku tak memegang bola boling nieee.. rindu laks zaman dulu kala yang sering bertarung nyawa untuk bermain boling.. skang nie, skali skala jer la dapat main. Masing2 dah sibulk dengan hal masing2.. termasuk la aku.. Iyerla.. dah kawin kan..? ada jer hal diaaa.. yang tak kawin pun macam2 hal.. Itulah.. masing2 punya LIFE.. skali skala jumpa SYOK juga.. terubat RINDU zaman belajar dulu...

Inilah suasana dalam pusat boling Midvalley.. Gelap mcm dalam DISKO laks.. Hanya bercahaya kan lampu lip lap.. Yang tak syoknya, budak2 remaja mengambil kesempatan kat situ.. duk berdua-duan sambil peluk memeluk.. X ELOK sungguh.. Nasib la iman kecik lagi.. tak faham apa2..

Lane 3 lane kami.

asben aku pun nak JOINt main..

Inilah ex-roomate aku.. Tak cukup sorang lagi. Zita.. ooo Zita..

ada seorang budak yang boleh tidur dalam keadaan bising bunyi music and so on.. lena pulaks dia...

Inilah resultnyerrr.. huhuhuhu..!!~ tak melepasi 100 lagi..

sempat lagi nak berposing ekk..

Selepas main boling, pi makan laks... Asben aku ajak semua makan makanan kegemaran asben dia iaitu Kenny Rogers Roaster.

Iman yang agak tak selesa dengan dirinya sebab panas badan, selsema dan batuk tapi stilll tetap aktif. suaranya bising satu Kenny tueee..

bergambar dulu sebelum pulang.. thank U marin belanja main boling.. hukhukhuk.!!~ pasnie ko laks blanja makan ekk..??


** balik tue, terus berdessuupp lik Sg besar laks...




PhotobucketPhotobucket

16 comments:

[I][T][A] said...

Bestnyer main boling.. ita dah lama sgt tak main boling... Suka betul jue dan asben makan kenny rogers yer... Hari tu ita ada makan kenny rogers wat pertama kalinya tapi ita tak bleh makanlah muak.. bukan selera ita kot.. atau ita salah pilih menu.. :)

strawberi @ mamadira said...

asben jue dah berjangkit dari jue ke?? suka makan kenny rogers tu?
tpi rega kenny rogers tu bole tahan mahal gak...sebulan sekali bole lah...
seminggu sekali parah gak..
sebab dira pun selalu request nak makn kenny rogers bila time kuar..

fazilzura said...

ohhh jmp dak2 ni ler aritu yek .. heheheheh
besh kan bowling.. akak pun dh ketagih .. ni pun opis nak wat lawn bowling..

*8 yg tido tu iman ke? iman iman .. leh dia tido

Bed said...

ohhhhhhh best nye akak pun dah lama tak menghayun bola bowling tuh!!!rasenye dah lebih setahun kot....masa tu shasha baru baper bulan je....iman kemain lagi bunyi bising pun dia boleh lena ye....kalau shasha lah alangkah bestnye....!

KasiH said...

Boling oh boling lama sudah tak dating ngn bola boling...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ita >> skang asben jue pula ketagih dengan kenny rogers. Mungkin gaks kot ita.. mcm jue dulu masa mula2 makan, memang rasa mcm tak best jer.. tapi, bla dah selalu.. sedap laks...

strawberi >> aah.. skang asben jue yg dah ketagih kenny laks.. huhuhu..!!~ dia kata kenny takper sebab dia panggang. jangan makan KFC kerap.. itu kolestrol banyak.. jue ikutkan ajer..

fazilzura >> haaa.. ngn budak2 nie laa.. lama dah tak jumpa dorang.. cuma tak cukup 1 coloumn jer..

** iman la tuee.. dia nie janji tempat tue beraircond @ sejuk layan jerr.. jangan la tempat PANAS, merengek la diaaa..

Bed >> sama la kitaa.. jue masa selepas kawin dah kurang main dan terus tak main.. sebab preggy kan.. NOW... im back.. hehehe..

iman tempat aircond senang jer tido kak...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ryn >> jom pie main boling nak..??

KasiH said...

ok je...asah skill balik...cewahhh..mcm ler aku terror sgt...akulahh ratu longkang ok...hahahahaa..

alyyani said...

jue, tgk skir tuh tak seteruk alya masa main bowling dulu. heheh...

p/s : dah kena tangguh main bowling lagi, makin berkarat la skill ni..

p/s 2 : iman da baik demam?

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kasih >> erm.. orait..!! ntah2 lagi tere kot.. kihkihkih..!

alyyani >> erm.. tapi tak lepas 100p laaa.. waaa..!!

tull22.. kena tangguh tuee.. bahaya pada kesihatan. takper, pasnie leh ajak anak main skali..

iman kejap panas kejap sejuk.. tapi batuk makin kuat lakss...

Bed said...

bestnye main bowling dolu kat itm hari2 main bowling!!dapat 1 game pun jadik!!

bagus la iman senang tido...senang bawak jalan2...

nurshah80 said...

best nyerrrr main boling..... dah lama rasanya tak dapat dating ngan bola boling tu... huhuhuhu

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

bed >> tul2.. sama la kita.. dulu zaman belajar rajin pie TERJAH pusat boling..
** kalo ada aircond senang la kak BED.. kalo PANAS, harulah di buatnyer.. hukhukhuk..

nurshah80 >> so, apa lagii.. ujung minggu ajak asben pie terjah.. lawan bling..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

bed >> tul2.. sama la kita.. dulu zaman belajar rajin pie TERJAH pusat boling..
** kalo ada aircond senang la kak BED.. kalo PANAS, harulah di buatnyer.. hukhukhuk..

nurshah80 >> so, apa lagii.. ujung minggu ajak asben pie terjah.. lawan bling..

jaijina said...

wah, rina pon dah lame tak main bowling nieh..rindu lak nak main..nnti leh lawan ek, hikhikhik..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

jaijina >> meh turun sini.. kita pie lawan boling..?? hikhikhik..!!`

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...