Kawan-Kawan Saya

Monday, July 27, 2009

::: Contest : THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST (Sticky Mode) :::


Name of Contest :

1 July 2009 hingga 27 July 2009


Serba sedikit mengenai contest ini :

" Contest ini dianjurkan sempena meraikan Hari Ulang Tahun Perkahwinan Kak Ecar. "SELAMAT HARI ULANG TAHUN KAK". Jadi, kak Ecar dengan baik hatinya nak menganjurkan contest sebegini. Aku suka dengan tajuk contest ini. Agak menarik dan tak pernah lagi aku jumpa contest sebegini. Suka laks aku tengok moment2 yang menarik setiap pasangan pengantin. Almaklumla.. dah jadi pengantin, mesti ada moment yang mencuit hati dan tak dapat dilupakan. Lagi2 gambar kawin kan..?? kan..??

Untuk aku... dalam banyak2 gambar kawin aku, aku paling SUKA gambar ini :

Nama Suami : Shahrulizam Bin Subari (Shahrul)
Nama Isteri : Juliyana Binti Abdul Raman
Tarikh Bertunang : 10 Jun 2006
Tarikh Bernikah : 1 Mei 2007
Tarikh Persandingan : 2 Jun 2007
Tarikh Bertandang : 3 Jun 2007


i) kenapa uolls rasa gambar yang dipilih itu UNIK/UNIC/UNIQUE..??

~~ erm... Aku rasa gambar ini unik sebab asben aku kena melompat sebegitu rupa di depan jalan besar bersebelahan dengan rumah aku. Actually, gambar nie mesti korang nampak mcm kat taman kan..? TApi, idak la kami berSHOOTING kat taman pun. Hanya di tepi jalan besar sahaja. Tak sangka aku nampak lawa pulaks gambar nie. Mr. Cameraman kami suruh asben aku melompat paling tinggi yang boleh dapat. dan akhirnyaa..!!~ inilah yang jadik.. Gambar ini bukan EDIT yeaa.. Tapi REALITI kehidupan kami yang menunjukkan betapa GUMBIRAnya kami di HARI PALING BERMAKNA dalam HIDUP KAMI.

ii) kenapa aku suka membaca blog e-car Nazrin a.k.a ibu Eiymann?

~~ Actually, aku kenal kak Ecar masa dalam FRENSTER lagi.. Masa tue aku sibuk tengah mencari MASTER2 yang fully BS nie. Dan akhirnya, sejak itulah perkenalan akun dengan kak Ecar. Kak Ecar, banyak bagi nasihat, tips dan petua2 nak Fullf BF. Masa tue kak ecar xjoin blogging lagi. Kak, "i'm PROUD of U". Sejak aku kenal kak Ecar, aku tanamkan dalam diri aku yang "TAK MUSTAHIL aku tak boleh FULLY BS". Cuma kena banyak bersabar, tanamkan azam dan mengamalkan petua2 untuk menambahkan susu badan. Now, since kak Ecar dah ada blog nie.., mcm2 cerita PANAS yang aku leh dapat about kak ecar. Lagi2 HOBI terbarunya adalah membuat business CUPCAKES. i likeeee.. cantek2 belaka....


So, untuk kawan2 yang lain... Jom la JOINT contest ini. Kita mengimbau kembali zaman RAJA SEHARI kita. Cara nak joint.. senang sahaja. Klik di sini :

::: JOINT CONTEST :::


Selain itu, boleh lawat blog Kak Ecar :

::: e-caR NazRin aka ibuEiymann :::





PhotobucketPhotobucket

18 comments:

Bed said...

Gud luck jue...mmg lain dr yang lain gambo jue ni!!!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

Bed >> maceh.. maceh... sajer jer nak semarakkan contest nieee.. hehehe.. jom la joint kak..

fazilzura said...

JUEE>..

akak suko gambo ko ni ..
hehehe time kite baru2 kenal un akak dok komen psl gambo jue ni kan ..
daku sukeeeee

Bed said...

kene cari gambo gempak2 nihhhh

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak zura >> aah.. tul2.. akak yg tegur dulu pasal gambo nie kan.. hikhikhik..!!~ jom la joint....

bed >> kak bed.. cepat kak bed.. sebelum tarikh tutup.. kasi UP sikit..!!~

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak zura >> aah.. tul2.. akak yg tegur dulu pasal gambo nie kan.. hikhikhik..!!~ jom la joint....

bed >> kak bed.. cepat kak bed.. sebelum tarikh tutup.. kasi UP sikit..!!~

fazilzura said...

huhuhu x layak ler jue.
zaman akak kawin mano ado aksi2 cm gitu ..
aksi malu2 ayam ado ler

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

fazilzura >> kak, mana tau.. ada selit2 gambar yg meninggalkan moment yang BEST.. try la godek2...

alyyani said...

jue, gambar ni mmg alya perasan dlm m.com. gambar ni jd signature jue kan. mmg unik dan lain dr yg lain gmbr ni. sweet moment!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> hehehe.. itu laa.. saper yg berforum kat m.com, mesti perasan gambo nie kan...? hehehe...

strawberi @ mamadira said...

hepi betul asben jue ni...melompat lompat pas kawin...

Bed said...

ishhh malu ahhh

Ada Ayrissa said...

gud luck jue...
mmg happening abis gambo nih..
xder nmpk cam skema2 sgt..hehehhe

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

strawberi >> itu namanya dia GUMBIRA.. hikhik..!!~

Bed >> malu2 knaper tue kak..??

Ada Ayrissa >>Thank U.. hehe.. mlu2 gaks masa niee.. sebab org duk perhati.. tepi jalan besar tuee..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

strawberi >> itu namanya dia GUMBIRA.. hikhik..!!~

Bed >> malu2 knaper tue kak..??

Ada Ayrissa >>Thank U.. hehe.. mlu2 gaks masa niee.. sebab org duk perhati.. tepi jalan besar tuee..

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

salam terjah dr ibuEiymann.. waahh, sakan yr hsbnd mlompat giteww.. syiookk lar tu dpt kawen ngn Jue.. ahaks!!

gud luck!

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

oupss..lupe laks..thnx fr yr wishes neway!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak ecar >> thank U kak... Hopefully, kalo leh dapat adiah itu.. hehehehehe :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...