Kawan-Kawan Saya

Friday, July 10, 2009

::: TeriMa KaSiH NuffNanG....!!~ :::


Pagi tadi.., sedang aku bersiap-siap nak pergi keje, tiba-tiba aku terpandang pada satu sampul surat yang tertera NAMA aku.. uikkss..!!~ apa benda nie.. nampak surat CONFIDENTIAL jer.. ala2 macam surat Bank Minta hutang jer... Aku dah mula pelik sdaaa.. Takkan Bank nak minta hutang ngn aku..Hutang apa..? ada hutang ker aku ngn Bank..? hikhikhik..!!~ Aku teringat balik Kes CREDIT CARD SCAM yang aku pernah kena dulu. Oh.. TIDAK...!!~

Untuk kepastiannya, aku pun buka la sampul surat tue, yang telah pun ada bekas buka.. Nie mesti asben aku yang buka.. Tupp..!!~ terus aku ternampak LOGO HSBC bank..!!~ Terkedu gaks aku. Aku takder punakaun kat bank HSBC.. Then, aku nampak ada cek. Cek apakah ini? dari siapa?

Check punya check.., baru aku pasan ada nama NUFFNANG SDN BHD. haaaa..!!~

YES..!!~ YES...!!~

aku dah pun dapat cek dari NUffnang.. Cek yang aku nanti2kan sejak sekian lama..


GINILAH rupanya surat dan check yang aku dapat :

the letter..

Tertera nama aku.. daripada Nuffnang Sdn Bhd.

Inilah checknya...

Jumlah yang aku dapat. Minimun untuk clearkan check ialah RM50. Lama juga aku nak dapatkan sejumlah ini..

Sekarang.. Baru aku PERCAYA yang memang betul kita boleh buat duit dengan NUFFNANG.. Bukan susah nak buat duit dengan Nuffnang. Hanya dengan KLIK sahaja boleh dapat duit. Iyer tak..?


** it's my 1st check from Nuffnang. Pasni leh dapat check ke-2,, ke-3 dan seterusnya....



PhotobucketPhotobucket

14 comments:

KasiH said...

wahhh...bestnya dpt $$ even tak byk tp $$ gak kan...nuffnang daku mcm statik je..mls nak godek..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kasih >> kira orait la tue kan..?? lama giler nak nunggu check niee.. dah apply 2bulan lepas daaa.. huhuhu...!!

** pie la godek2 nuffnang ko tuee.. mana tau dah membukit..

jaijina said...

wah, bestnya dapat duit..pas neh leh blanje ek, hikhikhik..

Zetty84 said...

Wah...bestnyer...mmg tul la ni...? nk kena godek2 gak arr... ;p

alyyani said...

ALYA SAMA CAM RYN, SEKALI DAFTAR, SMPI SITU JE. LEPAS TU TAK JENGUK2 PUN. NI SEBAB JUE DA DAPAT HABUAN, MCM NAK AKTIF KAN DIRI BALIK JE, HEHEH..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

jaijina >> meh la singgah KL niee.. leh blanja makan.. hehe

ztty84 >> pie godek-godek cepat... mana tau dah mengunung tinggi..

alyyani >> memang tul.. 2weeks pertama, memang tak nampak apa.. selepas tue nampak la 25sen.. statik jerrr.. then, dah tau cara2 nak UP kan duit tue cam ner.., barulah nampak laju sikit...

jaijina said...

jue, rina punye akaun pon statik ajer..leh tak share cara2 nak UP kan akaun nufnang nih?

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

jaijina >> o yer ker..? start joint biler eek..?? ok.. nnt jue wat entry khasss.. leh sharing2..

AkMa said...

jue best nye dpt duit..nak gak..jue nanti rajin2 la klik nuffang kite ye..hehehhe

Wafaa said...

pernah la nak activatekan nuffnang tu, pastu tak reti. hahaha.. jue, ajar, step by step. boleh??

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

akma >> boleh... boleh... kita sam2 klik nnt.. dapat menjana pendapatan...

wafaa >> erm... jue leh bg tips2 nak tambahkan $ dalam nuffnang kitaa.. tapi bab nak active kan tue xbaper pandai laaa...

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

hahaha
aku pun dah cash out..
tunggu cek dari nuffanng gak nak buat beli baju raya...kahhhh

Bed said...

best-best....terkejut akak....patut dipercayai nuffnang ni kan...dah terbukti......chaiyokkk jue...akak pun nak wat gak peh ni...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

tinie >> huhuhu..!!~ ko pun tgh tunggu eekkk..? hehehe.. jadila kan..? sapa nak bg kita duit cam tue..??

bed >> betul2.. mula2 agak ragu gaks.. skang nie dah PERCAYA pun... wat kak.. jgn tak buat... rugi tak buat...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...