Kawan-Kawan Saya

Wednesday, July 15, 2009

::: Tag Mengenai HandBag :::

Ini TAG yang tengah TOP dan Meletop...!!~ Semua orang dah siap buat tugasan nie. aku jer yang baru terhegeh2 nak buat.. huhuhu..!!~ ramai Tul yang bagi aku tag nie. So, arini aku nak melangsaikan TAG nie. Kalo buat lambat2 lagi nnt, TAG nie dah BASI.. kan..? kan..?

Tag mengenai Handbag2 ku.. mcm banyak jer handbag aku... hukhukhuk..!!~ Sebelum itu, aku INTERPREME dulu handbag2 yang aku ada. Kasi Xtra sikit.. kihkih..!!~

Ini untuk pie jalan2 and so on..

Ini untuk pi KEJE.


Dan...

1. sila ambil gambar beg yang anda bawa ke kerja (kalau ada 2-3 pun, masukkan sekali).

Inilah handbag yang aku guna hari2 untuk pergi KEJE.

2. kemudian, sila ceritakan sedikit ape yang terkandung dalam beg kerja anda itu. sila sertakan gambar sekali..(tak payah la kemas beg tuh semata- mata nak go public...:D) kemudian terangkan secara detail isi bag anda.

ini gambaran dalaman beg aku

~~ Barang2 yang ada dalam beg aku iaitu :
  • Purse
  • Handphone
  • Pen
  • garnier Eye Roll-on
  • Kad Keje
  • beg kecik yang berisi mcm2 kabel
  • Lip Gloss
barang yang lain TAPI tak interpreme
  • Camera
  • Kunci Kereta
3. nyatakan sebab- sebab anda suka bag kerja anda itu.
~~ erm... suka ker..? biasa jer.. tapi beg nie BEST sebab BESAR. Leh isi macam2 kat dalam tue.. Apa benda pun boleh isi...

4. sila nyatakan kenangan manis atau apa yang istimewa nya pada beg itu pada anda.
~~ Kenangan manis takde laa.. Tapi yang aku ingat aku beli masa JJ Card kat Wangsa Maju 2 tahun lepas.

5. sila tag 10 orang yang lain
~~ semua dah langsaikan TUGASAn ini...




PhotobucketPhotobucket

10 comments:

fazilzura said...

MAK AIIIII.. banyak nye beg jueee..
kuussss semangat ku..

KasiH said...

Banyaknyaaaa beggg ko Jue....

Zetty84 said...

Wah...manyaknyer handbag...!!! leh geng dgn zati nih... ;p

ai said...

BANYAK giler handbag kau! kalau kau tgk aku punye, mau pitam 4 jam! kahhhhhhhhh

alyyani said...

garnier pun ade dibawa kemana- mana? nak bawak gak la. hehehe.. patutla jue takde eye bag, kalo mcm alya ni, mmg ketara la. sebab jarang pakai. hheeh

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

fazilzura >> alaa.. beg stok2 lama gaks tue... yang baru hanya 1 jerr..

kasih >> huhuhu..!!~ beg dah berzaman da tueee..

zetty84 >> erm.. suka kumpul handbag ekk..??

Kak Ai >> napo pulaks PITAm..?? kasi interpreme sikit..

alyyani >> isk.. apo pulak xder... eye bag jue menebal gaks nieee.. garnier tue simpan jer dalam beg.. skali skala jer guna.. hehe..

jaijina said...

banyak nye beg die..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

jaijina >> banyak ehh..? beg lama jer...

nurshah80 said...

hehehe byk sungguh beg hang jue ... kalu nur rasanya mcm2 brg tertinggal satu kt beg sana, satu kt beg sini..huhuhu... huru hara la perjalanan ku itu....

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

nurshah >> sama la kitaaa.. jue ada skali tue.. sampai lupa bawa purse pie keje.. memang huru hara abiss.. dengan duit takde, ic xder, lesen takder.. selamber jer redah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...