Kawan-Kawan Saya

Thursday, July 30, 2009

::: Thank U Adam & Family :::


Semalam balik dari rumah aku nampak ada parcel untuk Iman dan Nain. So, aku buka ada tertera untu Iman dan Nain. Daripada Adam's Family. Erm.. hadiah besday untuk 2 budak nie laa.. TQ so much RYN.. susah payah ko poskan hadiah untuk dorang nie ekk.. Terharu sangat aku tau....

Erm.. tak sangka aku ko nak poskan hadiah untuk 2 org dak kenit nie. Tapi, sayangnyer ko xdapat dtg.. Xleh nak jumpa. Its Ok.. xper.. ko ada hal lain kan.. Xkisah.. nanti bila2 kita jumpe la yeaaa..

Aku xnak buka lagi hadiah niee.. Bagi surprise dulu. Tunggu time dah abis besday party baru aku suruh Iman & Nain buka.. Paper pun, Thanx a lot Ryn.. Akak aku pun Wish terima kasih gaks.. Tak sangka dia yang Nain pun dapat gaks..

Inilah rupa bentuk haidah dari member jauh yg sentiasa keep in touch..!!~


Thanx again yeaaa...
Kimsalam ngn adam cutes....!!~
Muaaahhh..!!~



PhotobucketPhotobucket

6 comments:

nurshah80 said...

wahhhh ryn dah anto adiah yerrr... nanti irfan lak anta yer tuk besday boy kite ni hihihihi...tunggu yerrr

jaijina said...

bestnye, lom buat besday party dah dapat adiah kan..

KasiH said...

Hehehe..dah sampai eh...hope derang suka present tak seberapa tuh...

fazilzura said...

fuyohhh ryn jd org 1st send adiah ...

alyyani said...

wah, belum tiba majlis, da dpt hadiah si iman dgn nain ye. :D ibu iman jgn terbukak pulak eh. ;)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

nurshah >> itu lerr.. terkezut gaks den dibuatnyerr... hehehe...

jaijina >> best.. best.. iman mst sukaa..

kasih >> dot\rg sure suka punya la nnt.. thanks ryn..

fazilzura >> kak zura jadi org ke2 pulaks laaa.. hehehe..

alyyani >> aah.. xnak buka duli.. tunggu pas majlis selesai dulu baru buka..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...