Kawan-Kawan Saya

Tuesday, July 28, 2009

::: Aku yang Sungguh BZ :::


Erm.. Minggu nie adalah minggu BZ aku.. mcm2 keje nak kena buat nie. Benda yg paling BZ adalah preparation untuk Besday Bash Iman dan Nain pada Sabtu ini. Selain itu, sebenanrnya pagi Sabtu itu juga ada majlis kesyukuran untuk Muhammad Zaqwan. So, whole day sibuk dengan majlis kenduri dan besday bash.

Macam2 kena buat dan prepare. Yang paling penting bab makan. Tanpa makanan tak lengkap la majlis. Dan perkara lain yg penting adalah jemputan tetamu. Tanpa tetamu, semestinya majlis tak meriah. Pape pun, hopefully berjalan dengan lancar.

Apa yang penting adalah keikhlasn kita untuk menjamu tetamu. Insyallah semuanya berjalan dengan baik. Selain ini, minggu ini juga penuh dengan warehouse sale. Haaa..!!~ tak dapat la aku nak pie terjah Pureen & Anakku Warehoese Sale... sedih gakss.. takleh bershopping nyopping.. xperla.. maybe lain kali leh terjah..

Aku takder MOOD nak update Blog. sebab Aku sangat sedih.. :-) Nak jadikan citer, KAMERA aku dah buat HAL balik daaa.. Nak citer pasal gathering yg 1st time aku JOINt Ahad lepass pun tak leh nak citer. Sedih sangat.. dah mcm nyawa2 ikan daaaa.. Sabo jer la aku.. Aku tengok picas2 kat blog kawan2 jer laa. Tapi, asben aku ada gaks capture pakai camera HP.. Ada la uga sebagai kenangan. Aku nak upload tak boleh.. sebab cabel aku tak bawa.. nnt aku uploadkan la mana yg sempat jerr...

Paper pun memang best joint dorang nie semua.. Happening sangat.. TApi, aku...?? biasalah 1st time katakan.. agak KEMALUAN sikit.. hikhikhikhik...!!~ Nanti kalo wat lagi, ajak aku yeaa kawan2.. :-)

Kalo korang nampakk benda alah nie pada 1 Ogos 2009, di taman dagang, ampang, singgah la yeaaa...

Banner untuk besday bash nnt..

"WELCOME"



PhotobucketPhotobucket

16 comments:

KasiH said...

semoga Iman & Nain have a BLAST birthday BASH!!

Mr. Mrs Zaidi Diaries said...

Yang... ko jangan sedey nanti akak ambikkan gambonye ye.. cewahhh.. tapi ko jangan terkejut lak kalo akak ni duk menelentang membongkok terbaring nak ambik gambo.. kenkonon nak ambik angel cantik.. tapi izinkanlah aku snap gambo kat sana ye..

Ps: Tanda2 camera mintak ganti yang baru tuuu tu dia rosak jek

jaijina said...

takpe, jgn sedey2..nti ade rezeki bleh beli kamera yang lain..

pepon, selamatlah ye semuanya sempena dengan birthday bash nnti..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

lasih >> thank u untie ryn.. :-)

Kak Wana >> thanks kak kerna sudi untuk memeriahkan majlis da memeriahkan koleksi gambar kami nnt.. :-) i lap u laaa....

fazilzura said...

JUe.. insyallah kalau xdak aral akak akan terjah .. heheh x sabo nak tgk kek Iman dgn Nain ni.. dh lama plak rs x jmp nain yg aktif tu ..

lor yekerr. kamera nye rosak ..
bln depan ado PC fair kat klcc.. g ler terjah , leh tahan jgk harga murah2..

** wakakaka bab KEMALUAN tu mmg sokong.. biasak ler Jue 1st time.. pehtu si Iman walau panas, tetap gelak sakan bile kene agah dgn Akil.. (dia pun windu nain kut)..

and TIMA KASIH banyak ler kerna susah2 jmput & anto akak yek jue

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

jaijina >> itulaaa.. nampak gaya macam nak kena minta baru nieee.. kusssss semangat.. kena tarik nafas panjang2 nieeeeee...

alyyani said...

ha jue, ltk banner kat main road ek. mcm banner org kawen tuh, so tak la org2 yg buta area ampang mcm alya ni sesat. hehehe...

p/s : da agak dah, mesti bz nak uruskan majlis hujung minggu ni. harap semuanya berjalan lancar. insyaAllah..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak zura >> itu lerr.. den pun xsabo nak nengok kek nyer nnt.. camner la kak alia tue wat nnt.. hehehe...

yg tang camera nie..., kejap Ok kejap KO.. takut terus KO jer nnt... xsempat nak snap picas nnt..

*** hehehehe.. biasala tue.. i nie malu2 gaks.. :-) sama2.. its OK..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> xla tepi jalan beso... nnt semua org serbu susah gaksss.. hikhikhik..!!~ depan umah jer letak... takder la tetamu dtg salah umah nnt... hehehe

** BZ satu hall, mood malas nak update pun satu hal.. then camera rosak pun satu hal gaksss...

KasiH said...

tak berpeluang aku nak nengok aksi wana telentang berbaring amik gambo...hahahahaha...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kaish >> kihkihkih...!!~ camno tue ekkkk..?? hehe

nurshah80 said...

meriahlah majlis ko nanti jue.... hehehehe... alangkah bestnyr kalu nur and family dapat gi kan..huhuhu... tak pe la nanti post gambo byk2 tau masa majlis..

Bed said...

semoga sumernye berjalan lancar jue...be cool...insyallah everything will run smoothly okeyyy...kamera???rembat baru le ape lagi...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

nurshah >> itu laa.. kalo dekat leh terjah kan..? erm.. biasa2 jer den buat.. simple tapi hopefully meriah la kan..

Bed >> Amin... yg menjadi mcm besar sebab ada kenduri doa selamat sekali tuee.. rembat baru..?? tapi, bukan skang kang.. budget.. budget.. hehehe

Bed said...

takpe sabo...akaknye camera pun dah start wat hal ni!!!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak bed >> sama la kita jawabnyaa.. kejap idup kejap mati.. sabo jer laa.. sedang menanti REtak jer niee.. lagi2 nak dekat kenduri da niee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...