Kawan-Kawan Saya

Wednesday, July 15, 2009

::: E-BOOK NuFFNanG untuk Kawan2 :::



Kepada kawan2 yang ingin E-Book nufnang nie, minta maaf tak dapat emel pulaks. sebab buku nie berat.. Kat emel hanya leh attach max 10mb ajer.. aduss..!!~ its Ok.. aku tak kecewakan korang semua.. aku try alternatif lain pulaks...

So, alternatif lain ialah korang kena download sendiri la.. aku dah letakkan file nuffnang nie kat Mediafire untuk share kepada semua.. so korang cuma perlu download sahaja.

1. untuk download, klik disini :

DOWNLOAD


2. after kilik, akan keluar macam nie :




2.Then, klik pada icon " CLIK HERE TO START DOWNLOAD " dan "SAVE".


Itu sahaja.. mudah dan senang kan...



** cuba dulu.. jika tak berjaya, informaku semula yeaa... :-)





PhotobucketPhotobucket

9 comments:

Bed said...

tq jue atas usaha murni tu...

alyyani said...

ok jue, alya try dulu ye!

nurshah80 said...

ok deh ...........

strawberi @ mamadira said...

ok..thnks..nak try

jaijina said...

thank ye jue..susah payah je jue wat n3 nih tuk kawan2..

KasiH said...

Dah donlod...excited ni...Thnaks a lot jue...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

ALL >> sama2 semua.. sharing is caring.. kan..? kan..?? Gud luck n all the best.. :-)

strawberi @ mamadira said...

ni yg smlam kan?
aduh ingat no 2 tadikkk...
kah..cnfius sudah

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

strawberi >> aah.. semalam punya.. hehehe.. jgn confuse2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...