Kawan-Kawan Saya

Tuesday, December 15, 2009

@ Kolam renang.. Bermandi-mandian

Destinasi seterusnya ke Pool untuk berenang-renang.. Kalo dah sampai mana2 hotel.. tak sah kalo tak singgah Pool.. Aku suka bawa iman ke pool sebab dia suka sangat main air.. pantang dengar bunyi air mesti nak main punya... so, bila dah nampak kelibat air yang begitu banyak.. dia dah mula melonjak2 nak turun ke dalam air tersebut... Syok tgk dia main air.. Sampai ajak naik pun tak nak.. Ngamuk dia kalo bawa naik.. Nak juga main air lagi...

kitorg suka turun awal2 pagi time org tak de lagi.. sebab masa tue air tue masih suci murni lagi.. hehe.. agak2 dalam kul 9pg.. kitorg gerak naik daa.. sebab masa tue ramai yg dah turun mandi.. hehehe..

Pandai nak turun sendiri dalam kolam.. mula2 aku letak kat atas jer tue.. tgk2.. dia sendiri nak turun ke dalam pool.

Macam dah pandai berenang ajer..

suka sangat tepuk2 air...

belajar nak berenang

berani duk situ sorang2..

apa yg ditengoknya.

berenang lagi..

kebiruan airnyaaa..

ke arah air dalam. takde org lagi kan..?

melonjak2 si iman nie keseronokannya..

apa2 jer dia nak wat..



PhotobucketPhotobucket

8 comments:

fazilzura said...

wah sonok nye ..

Az Rina said...

sonoknye iman dapat berenang renang dalam pool..siap kai swimming suit lagi, comei aje..

Az Rina said...

sonoknye iman dapat berenang renang dalam pool..siap kai swimming suit lagi, comei aje..

Ryn said...

kalo aku pn mcm ko gak...turun awal...naik awal...tkmo beramai2 ngn org lain...

suka iman ye main air..leh geng ngn abg adam main air...

alyyani said...

sonok nye tgk iman swimming. macam gaya dah pro takde floaties pun. steady je dia. heheh..

nome said...

iman ada gaya perenang terhandal la...siap ada gaya ala2 kuak lentang...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

zura >> sonok... hari2 beginilah untuk mereleasekan tension.. kan..?

rina >> cakap pasal berenang dan main air.., iman memang suka sangat main air.. pantang nampak air, mesti nak main punya..

ryn >> betul ryn... kalo ramai org sgt macam tak best sangat.. sesak.. hehehe...

alyyani >> nasibla kolam tue cetek.. dalam air pun sempat lagi nak merangkak....

nome >> hopefully leh jadi perenang lah nnt.. sebab ayahnyer kata nak entertain dia jadi perenang gaks..

suhida said...

berani iman mandi..sonok pulak tgk dia berenang2 cenggitu.hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...