Kawan-Kawan Saya

Friday, December 18, 2009

Contest : Aksi cerria Si Comel Bersama Stereng





Contest lagi... terlewat aku nak postkan entry contest nie.. nak dekat tarikh tutup da.. Bukan apa.. puas aku kebek2 gambar anak aku dengan stereng.. Boleh tak aku tak jumpa. Aku pun tak ingat mana letak picas iman dengan stereng.. melilau mata aku mencari.. Sebab banyak sangat gambar si budak kenit nie.. tapi, dalam banyak2 tue boleh tak aku tak jumpa gambar dia dengan stereng..

last-last mana aku dapatkan semula gambar-gambar dia..? baru aku teringat aku pernah buat entry kat blog aku nie.. dan akhirnya aku jumpa juga gambar2 dia dengan stereng..

antara aksi2nya... :

di bawah nie picas-picas yang menampakkan betapa sukanya dia pada stereng..

tak cukup dengan itu, dia cari yang lain pula.

tak nak juga.. cari yang lain lagi..

antara aksi yang lain :

Ini boleh di kategorikan sebagai stereng gaks ker..?

dan.. yang last skali pic yang ini..
nampak betul2 dia tgh pegang stereng kereta mainan..
masa nie 10 bulan.


Tarikh tutup contest : 18 Disember 2009


p/s : baru aku teringat... naper aku tak tangkap gambar iman dengan stereng kereta baru dia ?? alahai.. tak sempat nak tangkap daa... esok tarikh tutup.. huhuhu..!!


PhotobucketPhotobucket

5 comments:

fazilzura said...

AKHIR NYE... di saat2 akhir iman join jgk yek ..
good luck iman

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

fazilzura >> ituler pasal kak.. kena wat arini gaks.. sebab esok dah cuti.. sibuk di kg daa..

fuhh.. lega rasanya..

mamashasha said...

gud luck to iman..

Ryn said...

tu dia iman dah join...

daku terjah...good luck!

miemiey said...

good luck........

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...