Kawan-Kawan Saya

Tuesday, December 22, 2009

Majlis Pertunangan Ain & Zul..

kesinambungan dari ENTRY sebelum ini..
hasil hantaran dan pelamin yang ku bina adalah untuk majlis pertunangan antara Ain & Zul.
Siapakah mereka..?
Ain adalah adik ipar aku @ adik asben aku..
hehehe... so, sebab itulah aku sakan sibuk last 2week dengan projek aku tue..

Majlis berlangsung pada 19 Disember 2009 (Sabtu) yang lepas di rumah mak mertua aku di Sg. Besar, Selangor.. Alhamdulillah majlis dah selesai dengan selamatnya.

Untuk Ain & Zul,

" Semoga Berbahagia "
dan
"Cepat-cepatlah naik Pelamin".




Sebelum majlis bermula.. Harus berposing dahulu..

Bersama dengan barang hantaran.

sedang menanti ketibaan dari pihak lelaki.


Ketibaan dari Pihak Lelaki :

Rombongan pihak lelaki

Pembuka bicara dari atok subki dan pakcik sedara pihak lelaki

Ahli keluarga yang ada.

saat di sarungkan cincin..

macam artis daaa..


selepas selesai makan dan semuanya.. saat untuk pulang..

Terima kasih semua.. Semoga ikatan silaturahim akan berterusan..

"bye bye sayang.. abang balik dulu.."
hehehe


Untuk sesi Photoshoot sendiri pula...

bersama Ibu tercinta dan anak buah

waceh... ada gaya macam org lepas nikah pulaks..



** baju di sponsored oleh aku.. hehehe recycled jer.. Actually, ini baju aku masa majlis khtam quran waktu aku kawin dulu. . tgk ain pakai.. alamak..!! kurusnya aku dulu.. nape skang tak macam dulu ekk..? tepuk dada tanya selera.. hahaha.. malu i tau.. baju sendiri tak muat daa..


Last but not least.. orang kuat yang sentiasa sibuk..
kahkahkah..!! mula-mula malu nak letak muka sendiri sebab muka dah macam hampeh la.. Tak comel daa. dah selesai semuanya baru nak bergambar.. lupa nak tangkap gambar masa awal-awal lagi..
tapi.. mana boleh.. tuan rumah takde gambar kan..???

ain & me..
muka ku yang dah sangat penat dan berminyak..
issskk.. tak comel langsung laa. tudung pun dah serabai..


dan yang terakhir mesti letak pic ini :

anak kesayanganku...
- ketika ini tgh sibuk buat photoshoot tapi iman asyik kacau jer.. ulang alik depan tue..

dan yang ini:

time nie tgh meragam sebab ibu dia tak layan dia..
sibuk sangat ibu dia.. cian diaaa....



PhotobucketPhotobucket

6 comments:

shah-ila-ain said...

tengok entry ko nie...tingat lak zaman aku bertunang dulu kahhhhhhhhhh....best betul nengok hantaran tu semua...tingin nak mengubah hantaran tp sedare mare tak de lak yg dengar2 nak bertunang...huhu...

Jiey^Mien said...

wah Jue..
dah ala2 professional photog nih..
bleh la book untuk befday ian nnt..
=)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak mel >> betul la kak mel.. rasa macam nak kahwin balik jerr.. hehehe

jiey >> isk.. amatur jer la jiey.. belum tahap pro.. gadget2 pun xder nak jadi pro.. shoot untuk sendir jer boleh laa...

nome said...

cantek dan sweet tol yg bertunang tuh...

miemiey said...

pandainya ko ubah mengubah hantaran yee...cantik bunga2 tu..

alyyani said...

samala kite jue, baju khatm Quran langsung tak muat dah. huhu.. cantik adik ipar jue. tahniah! bila langsung? nanti time kawen lagi busy la jue..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...