Kawan-Kawan Saya

Monday, December 28, 2009

Adam Rifqi's Besday Bash

Sabtu lepas kami menghadiri majlis hari jadi salah seorang anak member kawan blogger aku @ member M.com. Acara bermula pada jam 3petang. Tetapi sebelum itu kami ke KLCC untu membawa MIL aku jalan2 di sana dahulu...

Di samping memeriahkan besday bash si cilik, aku dapat juga berjumpa dengan blogger-blogger yang lain. Ada yang pertama kali jumpa dan ada yang dah pernah jumpa. Antara kawan-kawan blogger yang hadir Kak Zura, Kak Nome, Kak Bed, Kak Aieza & alya.. Sonok dapat jumpa dorang yang semuanya happening belaka....

Jom layan gambar la ekk.. xlarat nak taip panjang2 sebab gambar pun dah panjang lebar.. Ia dah dapat menghuraikan apa yang berlaku sepanjang party tersebut...

Buat Adam Rifqi :

" Happy Birthday To U"


aku & iman. Baru pas makan.

Ryn & Adam besday boy a.k.a tuan rumah

sempat berposing dulu dengan tetamu yang baru sampai.. hehe

tiba-tiba shasha nangis.. terkekut Nia dan Iman..

posing lagi..

Saat-sat nak memotong kek

nyanyi ramai2

knape tue adam?

potong kek..

pandai adam..

present from chicky

iman pun dapat laa..

posing depan banner pula

Family kami


with kak bed & shasha


with ryn


dan yang last sekali..
aku suka tgk picas ini..
happening sangat..

all the bloggers & son
but.. ryn jer yang single.. hehe


PhotobucketPhotobucket

16 comments:

fazilzura said...

HEPPY BESDAY ADAM ...

heheh nama ku paling depan , even smp paling lambat .. org sakit le kata kan ... walau lmbt, sempat jgk jmp aieza..1st time jmp..

** sian adam , x sihat

shah-ila-ain said...

wahhh memang sgt beshhh..meriah...ape nak buek aku sekeluarga tak dapek nak dtg...kete kami demam...huhu...

alyyani said...

mel, cari2 gak ko, takde eh. baru nak jumpa ain. eh ko sekali la. :)

btw, gmbe kat camera jue mmg best. nanti nak cilok sekeping 2 ye.

mmg we had fun on that day. dpt jumpa yg lain. lepas tu dpt banyak gift pulak kan? ;)

alyyani said...

lagi satu, iman tak takut chikcky. best la iman! tak mcm nia. huhu..

MAS said...

ryn ni macam penah kenal nama dlm m.com..tp rasa dia tak kenal mas kot..ape pun heppy belated besday pada adam..tema merah gitu..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

fazilzura >> VIP terkahir yang datang tuee.. hehe.. xper.. janji leh bersuka muka dan memeriahkan majlis...

kak mel >> betul la.. den pun tercarik2 akak.. rupanya tak dapat dtg ekk..? xper la.. kita jumpa tahun depan... hehe

alyyani >> boleh.. boleh... amik.. jangan tak amik...

memang banyak gilos giftnya.. macam2 gift adaa.. bekalan pun ada gaks..

** hehehe.. aah la.. kelakar jer masa tue.. semua budak takut dengan chicky.. iman pulaks relaxx..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

Mas >> aah.. ryn dak m.com gaks.. yang guna nick kasihryn .. penah dengar kan..?

sYaFiQa said...

salam....
meriahnye besday Adam.
hepi besday to Adam

Ryn said...

tu diaaa aku...sungguh terserlah dabel chin...hahahahaha...

terima kasih banyak2 ngn jue sefamily dan jugak kawan2 yg lain dtg memeriahkan majlis beday adam yg tk seberapa tuh....

hepi jumpa korang semua...

aci cilok gambar eh...ate gambo photoG lambat ckit kan...

hahahahaha...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

syafiqa >> aah meriah besday bash adam.. lagi2 dengan kaler merah temanya..

ryn >> amik.. boleh jerr.. nnt gambar kat photoG aku nak gaks ekk..?? yang nie amatur jerr.. hehe

** ryn, thanx a lot yea.. macam2 gift aku dapat la.. sonok tul jumpa u all semua..

shah-ila-ain said...

alahhh...dpt banyak gift ke ?? nie yg rugi 10x nie....haha...

** tgh tunggu kot ade jemputan mkn free lagik dr sesape..jgn loperrkan dakuu yerr...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak mel >> aah.. dapat gift macam2.. memang best.. takper.. mana tau ada rezeki lain.. :-)

nome said...

wahhh...jue yg paling awal hapdet psl besday adam...akak sat2 lagi nak hapdet...pes time kita jmpa ek...sonok sgt dpt jmpa ramai2...very happening!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak nome >> memang best.. lagi2 jumpa akak yang org dok kata vogues d'vass.. memang vogue.. hehehe..

** harus laju sebab malam tadi cepat2 upload pic.. takut tak dan di siang hari.. hehe

Dayah said...

ingat ke Adam Rifqi anak Mummy NAzira..sama kan nama diorg...
merah ang ang makngah semua...


-wijdan-

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak dayah >> hehe.. bukan la kak.. Adam rifqi anak kasihryn.. hehe Merah ikut tema tuan rumah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...