Kawan-Kawan Saya

Thursday, December 10, 2009

Contest : Pencarian Model Keluarga

NAME OF CONTEST :
Pencarian Model Keluarga


Organized By :
Naman


yeaaahhh..!!! JOINT contest lagi aku..
aku memang suka.. sebab saja nak menambahkan ENTRY..
sebab tak tau nak citer apa.. so, kita joint contest la ekkk...
Syok gaks walo tak penah menaamg.. hehehe..


Siapa yang berminat nak jadi model keluarga?

Areanya di sekitar Putrajaya..kalau berminat mcm ni caranya


1. Jadilah follower blog hamba ini dan masukkan dalam bloglist tuan hamba.
[ DONE ]



2. Uploadkan banner di atas dengan link http://naman0807.blogspot.com/2009/11/pencarian-model-berkeluarga-till-10.html
[ DONE ]


3. Buat satu entri dan upload gambar tuan hamba sekeluarga yang paling menarik.
keluarga di sini bermaksud
a) suami,isteri dan anak-anak
b) suami dan isteri
*keutamaan kepada yang dah ada anak-anak


Ini antara gambar yang kami ambil sendiri.. hehe amatur sahaja..
Masa di Langkawi tempohari..
[ DONE ]



4. Tinggalkan link entri tuan hamba di sini..Ok???
[ DONE ]

sekurang-kurangnya tiga keluarga diperlukan..mungkin lebih lagi..

Photoshoot maybe di pertengahan Disember atau di penghujungnya..tengok kelapangan model(wow) dan photographers..


sesiapa nak joint.., boleh la korang Klik
DI SINI

Tarikh tutup 10 disember 2009



PhotobucketPhotobucket

8 comments:

miemiey said...

good luck..

laa sekitar putra jaya ke je leh join,,
huhuhu...

alyyani said...

husband jue mmg suka lompat gitu eh? teringat gmbr kawen korang dulu tuh, gitu gak lompat nye. heheh.. very the sporting. gud luck!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

mimiey >> jom joint skali... :-)

alyyani >> hehehe.. pasan jer alya ekk... aah.. dia kalo situ memang cam gitu... Jom la joint..

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

gud luck!!!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

tinie >> maceh maceh..

MAS said...

cam best jerr contest tue..good luck jue

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

mas >> maceh mass..

n@m@n said...

wah..siap melompat cik abang...

good luck ye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...