Kawan-Kawan Saya

Wednesday, December 02, 2009

Kenangan Dalam Ingatan

Kejadian ini berlaku 2 minggu yang lalu.
salah sorang member staff aku bertukar ke Dungun.
Azrul @ Bong namanya.
Salah seorang kumbang antara bunga2 di sini..
waceh..!!

Rindu la dengan gelak ketawa mu..
lawak2 mu yang mencuit ati..
Now, dah balik ke tempat asal mu semula..

Memang BEST kawan dengan Bong nie sebab dia seorang yang sangat lawak.
sering membuat kami semua gelak ketawa sehingga tak kering gusi.
skang dah balik sana bila nak mai sini semula...

dalam bunga tersesat kumbang seekor

sedapnya Pizza yang Bong blanjer..

dah menjadi kawan rapat kitorg daa..

kami berlima

Orang yang sudah berpindah

sekor lagi kumbang yang ada.

bersama dengan staff lain..


Ini antara pizza yg di belanja Bong.

aku & Kak Nor

sesi suap menyuap

amik jangan tak amik.

models of Pizza Hut.

p/s untuk Bong : Semoga Maju Jaya dengan kerja2 di sana... hehehe... Rindu tak ngn kitorang yang GILAK2 niee...? Banyak bahasa GANU yang kami belajar dengan Kamu..
Berak nanang, pok-poknye, taik ayam muna




PhotobucketPhotobucket

3 comments:

alyyani said...

sebelum tu korang panggil bong sebab muka dia macam ikhwan hotfm yg belakon cite bong tu kan? ade iras2 la. heheh..

pizza tu mmg sedap, nak2 lagi kalau org belanja, tambah2 la sedap nye. :D

nome said...

best kan kalau dpt kawan pak lawak dan sekepala..tp yg sadisnyer kalau dah berjauhan...huhuhu

miemiey said...

dungun?????setengah jam je dari umah saya...kat mana tu bertukar....tak pe jauh2 leh contact...zaman kan dah canggih kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...