Kawan-Kawan Saya

Wednesday, March 14, 2012

Restoran hussin (sup & popia)

Siapa pernah makan sup kat jln doraisamy? ini salah satu cawagan nya. Restoran hussin. Jual pelbagai sup yang sedap! di samping popular dengan popia nyaaa... Kedainya terletak kat belakang masjid setapak. jalan ke genting klang.

Asalnya ayah aku lah. Suka sgt mkn sop nie. Dari sup jln doraisamy teruslah ke sup husin nie. Sampai masuk wad pun kirim sup nie juga. Tapi ayh aku suka sup kambingnya. Baru-baru nie aku kerap ke kedai nie sbb dok ngidam sup tunjang dia. Memang sedap sampai ke titisan terakhir gitu..



Siapa nak gie, ini lah kedainya. Betul2 belakang masjid setapak.



Sup ayam



Sup tunjang kegemaran saya.


Harga makanan di sana :
sup ayam - RM4.50
sup kambing - RM5.50
sup tunjang - RM7.00
popia - RM1.20 set

posted from Bloggeroid

7 comments:

Ibu Lala said...

hi salam kenal. saya baru fes time pg sana hari isnin lepas. mr hubby la yg suka. tapi bila saya makan ok gak. sup jln doraisamy tu kat sentul pun ada kan..

nome said...

wahhh nampak lazat...

atanayuiman @ Jue said...

ibu lala >> aah.. itu dia punya share partner juga la.. org laki memang suka.. kalau pergi san pun ramai org laki yang lepak kat situ.. :-)

atanayuiman @ Jue said...

k.nome >> aah.. tengok lazat, rasanya pun lazat... boleh cuba nie kak mie.

Azhariah Zuber said...

boleh kalahkan ani sup utara tak?

atanayuiman @ Jue said...

lain benar dgn ani sup utara tuw. jauh lg sedap niee..

aina noor said...

betul tu atanayuaiman.ygni lg sedap.much 2 better.slalu saya pegi siang.restorenni buka smpi pukul brapaye.lupalak nak tanya.ada sapa2 tau.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...