Kawan-Kawan Saya

Nak Cari sesuatu?

Loading...

Tuesday, March 06, 2012

ala-ala FAREEDA pun jadilah kan..


sekarang nie aku tengok fenomena tudung FAREEDA.. cantik! memang cantik..
aku suka sangat sebab kaler dia menarik! tapiii.. tak mampu nak beli..
hehehe... bukan lah tak mampu sangat.. setakat nak beli 1-2 insyallah mampu lagi..
tapi sayangnya aku tak suka lah tudung awning nie sebenarnya.. tak suka sebab susah nak jaga, kena basuh tangan lah jawabnya nnt kalau dah berawning nie..

terus terang aku ni semua benda campak mesin basuh! amat malas nak basuh tangan.. tangan nie tak serajin mesin basuh.. ekekeke. jadi kenalah beli benda2 yang leh main campak2 dalam mesin jer la ekk..
Gara-gara terpikat dengan penjual yang sungguh comel dan cantik aku pun terborong tudung shawl ala-ala FAREEDA. Cantik dan berkenan di hati sampai ramai pulak yang berminat nak beli juga..
last2 opismate pun joint beli sekali..

me and nadia terSAMA pulak arini.

the 1st Shawl colour (Hot Pink) yang aku beli... 




semua kaler di atas aku dah borong.. hehe...


kalau berminat, boleh la u all singgah kat sini :
http://www.raudhahshawlstore.com/

sekarang tgh promosi INNER NECK SILANG.. terpikat juga nie.
cam no nieh.. semuanya aku nak..! hehe..


1 comment:

Lydia said...

Assalamualaikum

Jemput visit facebook page Hijab by Jentayu

Kami menawarkan variasi tudung yang cantik2 pada harga yang berpatutan..siap ada diskaun lagi kalau beli banyak

Selamat bercantik-cantik, iklas dari Hijab by Jentayu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...