Kawan-Kawan Saya

Tuesday, April 30, 2013

Panggilan ke-2 PAC Penolong Pengawai Pembangunan Masyarakat S27


Alhamdulillah sekali lagi di panggil untuk menghadiri PAC kali ke-2 untuk jawatan Penolong Pembangunan Masyarakat S27 ni. Kali ni menghadiri PAC untuk KEMAS pulak. Sebelum ni untuk Jabatan Kebajikan Msyarakat seperti aku ceritakan di ENTRY sebelum nie.

Aduhai...! banyak benar stepnya kan? takpe, sebagai pengalaman InshaAllah aku akan pergi juga even ada "sumthing" yang mungkin boleh mengurangkan markah aku nanti. But, mana tau rezeki Allah nak bagi kan.. Kita percaya pada Dia yang Maha Pemurah.. :)





11 comments:

ctmz said...

congrattzzz lulus jugak PAC 1.. nanti sharing2 yer untuk PAC Kemas ni ek.. sama2 belajar, mane tau sme2 dpt ni kan.. =)gudluck!

wan-nis said...

salam
kenapa saya perlu pakai sukan eh? hehe
tak sama kot kali neh..
apa pun
semoga kita sama-sama berjaya

anilza helas said...

alamk...byk btl xtvtnye..tau x xtvt 2-6 tu ape?

jue muen said...

Saya pun dapat pada tarikh yang sama & tempat yang sama...bole la kite berlari2 bersame2 ye hehe :)

atanayuiman @ Jue said...

ctmz >> tahniah utk awak juga.,. dan gudluck nnt yea.. inshallah nnt sy sharing2.. hehe berdebar2 gaks nie..

atanayuiman @ Jue said...

wan-nis >> memang kena pakai baju sukan juga kan sepanjang hari sebab ada ujian kecerdasan. katanya markah untuk ujian kecerdasan ni x banyak sgt markah.. so, dont worry la...

dan jangan lupa resemu kali ni kena bawakan...

atanayuiman @ Jue said...

anilza >> x pasti la apa aktivitinya. katanya sama jer mcm pac 1. cuma kali ni ada ujian kecerdasan. pengucapan awam mungkin ada... nervesnyaaa...

atanayuiman @ Jue said...

jue muen >> tahniah utk awak.. tapi kali ni saya x leh berlari-larian.. hehe sebab preggy..

Noor Zarina said...

tahniah utk yg dh lps pac.. emm sy xde rzki nk pg. on d day pac tu x bape sihat. bkn rezeki sy

wan-nis said...

Salam, cemana PAC aritu? oke tak.. saya tak bekesempatan nak citer lagi PAC ke dua.. nant kita sama2 share pengalaman okeh.. see u in next entry

ctmz said...

salam semuaa.. mcmne result PAC Kemas korang? alhamdulillah, ct lulus..! bleh bc kat entry ct ok! =))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...