Kawan-Kawan Saya

Tuesday, January 12, 2010

Hair Perm...


Sesiapa nak buat HAIR PERM..????
boleh ikut cara ini yea kawan-kawan
Murah dan senang sekali.
tak perlu bersusah payah nak keluar pergi saloon.
tak perlu membazirkan duit anda.
cara terkini dan masa kini..

hasilnya amat mujarab sekali.

:
:
:
:
:
:
:
:
:


hehehe.. budak ini wat dunno jer.. macam takder apa-apa berlaku la pula.


*** kenapa rambut anak aku kerinting ekk...?? family belah aku semua rambut lurus macam teknik rebonding.. belas asben aku..?? erm.. takla kerinting.. lurus juga.. adakah sebab kenan..?? boleh tak..??

13 comments:

LeaKhalid said...

hehehe...sweet per rambut kerinting...chumelll!! (^^,)

fazilzura said...

KAHHHH ... entah pe Iman wat smp kene sepit tu pun dia leh wat x tau jek ...

** tingin anak gurl rambut kinting

mamashasha said...

adoi jue nape kamo buat iman gitew...nk memperm rambut dia eh...?

Mommy Prince said...

ahahaha.. kelakar lah iman.. sakit perut ku ketawa..

alyyani said...

hahah.. sessi membuli iman ye. ingatkan jue yg buat perm rambut. oo yeke, ingat iman ikut jue kerinting. sebab tgk husband jue lurus rambutnye. ade gak gitu eh.

p/s : kalau ade buli contest lagi, bole try join. ade chance ni. hehe..

Wafaa said...

Iman kena buli?

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

lea >> hehe memang jue pun suka rambunt kerinting.. tapi, kalo leh biarlah baby girl.. hehe

fazilzura >> hehe.. sama la kita.. den pun suka baby girl rambut curly.

mamashasha >> sementara dia tgh kusyuk main sepit tue, kita menjalankan aktivit kita...

mommy prince >> hehe.. ini kes buli niee..

alyyani >> itulah menjadi masalahnya.. camno rambut budak ini leh kerinting.. pelik gaks...

** ada ekk contest camnie..? leh joint nnt..

wafaa >> sapa yang buli yea..?? sapa lagi kalo bukan ibunya.. kan.. kan..

nome said...

ekeke....sweet jer iman kena buli ngan parents dia...

Ryn said...

hahahahaha...iman leh wat tak tau je eh ngn clip2 tuh...rela dibuli...hehehehe..

miemiey said...

hahahaha...maknya membuli yaaa....takpe nnti besar rebonding jee kasi lurus...apa laa yg imam buat sampai langsung tak peduli yg memberat kat rambut tu...

wawa_addien said...

ish2..sabar je laa..da leh kategori kes buliiii nie.
bab rambut kerinting tu..
mayb time pregnnat dulu jue
byk mkn kerang kot..hehehe

MAS said...

wat derk jerr iman rambut kene sepit..kalau anak2 mas misti dah xsenang duduk...abih ditarik2 rambut(pernah try dulu)..erm..kalau baby gurl cantikla rambut kriting nie..tp kalau boy pun cute per..tgk HAFIZ AF7..comel per..

M@L@ said...

Hehehehe... kelakau jer... iman leh dok diam jer rambut kena kepit...hhehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...