Kawan-Kawan Saya

Wednesday, January 27, 2010

Contest : Sweet Picture Anak Bersama Ibu


Name Of Contest :
Sweet Picture Anak Bersama Ibu

Organized by :
http://eiyakiesah.blogspot.com

- Banner -

Nak masuk contest lagi.. aku suka masuk last2 minute nie.. sebab mood dan idea datang pun last minute.. Aku tgk ramai tul masuk contest nie.. So, saja nak nyibukkan diri untuk ikut masuk contest nie.. hehehe.. bolehkan..?

so, ini gambar SWEET kami..
sweet tak..??
sharing is caring.. right?

Syarat2 adalah seperti berikut...

1) Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun..
bilangan anak tidak kisah janji xmelebihi umur yang d'inginkan..
- yeee.. semestinya yang bertudung itu aku (ibu) dan yang si kecik itu anak aku..

2) Nama anda & your anak beserta tarikh lahir..
Nama ibu : Juliyana Abdul Raman (JUE)
Nama Anak : Muhammad Iman Zafran Bin Shahrulizam
DOB : 13 Ogos 2008

3) Letak picture satu SAHAJA yer...coz byk2 nnt pening juri
- dah letak.. 1 pic jer tuee.. jgn pening2 ek.. pilihlah kami.. senang cerita.. hehe

4) Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET utk korg..
- Sebab gambar nie sweet...... ini adalah kebetulan dan bukan di buat2.. Masa tue aku tgh makan keropok, then saja jer tunjuk kat iman.. dan terus dia membuka mulut nak amik kopok itu dari mulut ke mulut.. hahaha.... pandai pulak dia tak nak amik dengan tangan. dan kebetulan asben aku memang tgh duk snap picture kami masa tue.. dan terjadilah gambar ini.. Tempat berlaku di Gunung Mat Cincang, Langkawi...

5) Jadi follower untuk blog IBU & blog MYTOMEIOUTLET
- udah follow bukk..

6) Letak banner yang dicipta khas (gambar d'atas) diruang sidebar korang semua
- tu.. ada kat atas tue dan kat sebelah nie kan..??

7) Letak tajuk sperti d'atas jugak yer..Make sure ur entry link back to mine
- Oraitss.. dah LINK Back juga.. Link me back too boleh..? hehe

8) Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010
-ok.. take note.. kawan2 yang lain, sempat lagi nak joint.. Jom laaaaa..

9) Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..
itu jer...senang je..
- ok.. dah tinggalkan jejak ku di sana..

8 comments:

fazilzura said...

GOOK LUCK JUE

mamashasha said...

wahhhh sgt menusuk kalbu gambo jue dgn iman ni...gud luck..

alyyani said...

mmg sweet! gmbr candid lak tuh, mmg menjadi. gudluck!

p/s : 1 contest da dpt masuk top 5 kan? congrats! :)

miemiey said...

wah...contest ni boleh menang lah..gambar yg sgt unik pandangan daku..gud luck yee....

jom laa vote daku tuk contest daku kat my blog..kat situ ada link tuk vote..meh terjah maklumat dulu..help...help..help....pleazeeee

Az Rina said...

wah, macam ade harapan je nak menang ni..

zailamohamad said...

Good luck Jue,
Zaila pun ada buat contest juga di blog Zaila, ada masa jemputlah join ya & promote sekali kat blog Jue

thanks ya;)

suhida said...

cantik gambar candid kan jue..huhu.gudluck tau.

e!ya said...

salam tq join contest so gd luck

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...