Kawan-Kawan Saya

Friday, January 22, 2010

Makan Malam Kami ......


Tak abis-abis citer kat Sabah kan..?
Jangan lah busan ekk..? Disebabkan gambar banyak, jadi kita upload sikit2 di samping tak tau nak wat entry apa... hehehe..
takpe laaa.. lagipun ini my blog kan.. suko ati den la nak letak.. gegege..
Makan malam kami tak jauh mana pun.. Makan kat dengan pasar filipino jer.
Kat situ kita boleh pilih makanan seafood segar-segar dan dibakar.
Sedap sebab boleh makan makanan laut yang fresh lagi..

udang galah

sotong

yang nie rumpai laut sebagai ulam..
tapi, tak sanggup daku nak makan.. hehe

Makanan lain ada ikan kerapu, ikan putih, ayam bakar..
tak sempat nak snap..

separuh daripada menu kami

ini semasa sesi pilih memilih..

Jom kita soruuuuuu...

Kami yang kusyuk makan.. Iman tido lenaaa... bestnyerrr..

selesai sesi melantak.. hehe

suasana pasar malam di sana. Happening sangat..
Ada singgah ke pasar yang jual ikan besar-besar orang..
tapi...
terlupa nak snap.. boleh tak...??
ruginyaaaa tak dapat nak tunjuk ngn korang..
giler besar weeehhhh..!!
besar anak kita pun ada gaksss...

Muka kekenyamgan semuanyaaa..

Iman Zafran dah bangun tido

ini pula gambar suasana dalam bilik kami yang berada di tingkat 8

Cititel Express Hotel
Baru saja di buka bulan 8.
semuanya bau benda baru.. hehe
Bilik yang kecik sahaja but OK laaa..
ada LCd TV gitu..

nampak bawah tuee.. iman suka tgk kat situ..

Dari bilik leh nampak le Meridian Hotel yang terletak betul2 depan pasar filipino.

Cititel Express terletak di tengah bandar K. Kinabalu. Tak jauh nak ke pasar-pasar yang ada area situ. Boleh jalan kaki sahaja.


6 comments:

fazilzura said...

WAHHHHHHHHHHHHHHHHH sajo je tepek gambo mknan pepagi ni kan kan ...

mmg nmpak sedap .. BUT tang salad tu akak tgk pun xlalu dik non... cm pokok hiasan aquarium jek

Ryn said...

wah wah wah...bikin kecur ayer liur...rumpai tu mcm telor ikan plak...hehehehe..

mama uzma said...

mmg terliur gila tgk udang galah tu...mesti puaskan mkn...tapi yg ulam tu mmg iena x sanggup la..baru tgk gambar ni badan iena da gatal2...huhu

mamashasha said...

aduh terliur akak tgk jue....sedapnye

alyyani said...

udang itu...........mmg kena cari seafood gak la sebelum berpantang ni. tak tahan tgk gmbr tu.

selalu kalau budak ofis alya outstation stay kat le meridian. sebab selalu dgr diorg book situ..

wawa_addien said...

huh..sedap bangat!!! meleleh air liur tgk sume tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...