Kawan-Kawan Saya

Friday, January 15, 2010

Masa Untuk Bercuti


WELCOME TO SABAH


waaahh..!! tak sabarnya nak BERCUTI.. 1st vacation untuk tahun ini. tersangatlah excited kerna 1st time nak ker Borneo. Mana tak excited.. dah la 1st time, then 1st time bercuti dengan opismate. itu yang rasa excited dan sangat rasa tak sabar.
Even, ini adalah short vacation juga. sebab kitorg pergi 3hari 2mlm jer. Takpela.. kiranya hari perkenalan untuk kitorang dengan Sabah la nie. mana tau lain kali leh datang lagi ker.. Datang ngn family pula kan..

Ramai yang kata banyak tempat kena pergi. Terutama kat kota kinabalu dan kawasan Kundasang sana. Banyak tempat menarik.. Erm.. maybe masa pack sikit lah ek..? sebab banyak tempat kena pie rupanya. Nasib kitorg dah ada tourist guide. senang sikit kan. Takperlu nak mencari2 tempat lagi...

Semoga perjalanan kami malam ini selamat.... Amin..


p/s : ada sesiapa nak kirim ker..??


6 comments:

fazilzura said...

WAHHHHHHHHHHHH SONOK NYE NAK G SABAH ..

akak nak ikut jueeee..

Ryn said...

best2...selamat bercoti utk kamoo sefamily...jgn lupa bawak balik gunung kinabalu kat aku...hohohohoho!!!

mamashasha said...

selamat bercuti ke sabah jue....semoga selamat semuanya...sampaikan salam akak kat kakak2 yg jual pearl kat philippine market tu ye....kahhhhh buleh ke?

NurShahFamily said...

wahhh bestnye bercuti...
nur nak kirim ape ek?????
ha kirim kenangan yg indah2 la dr sana hehehe....

Dayah said...

happy holidays Jue.......have fun

Ooήey™ said...

hehee..best2..tp sabah hujan lebat now
hati2 with teksi driver and semasa lintas jalan..
hihi..btw sy cadangkan pasar pilipin and pegi makan kt gayang restorant..seafood die mmg thumbs up la..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...