Kawan-Kawan Saya

Thursday, January 28, 2010

TAG : From Ryn

Tag daripada Ryn..
TQ very much and much yeaa..
hehehe..
.
1. insert this badge or the pic above to inform u have been awarded.


TQ bg Award Ini 


2. Make sure u take the pic n said it is from Ryn..
yesss.. TQVM
.
3. You should tell 10 facts or hobbies about yourself.

  1. hobi : Jalan2, siar2, ronda2..
  2. hobi : Cuti2 Malaysia
  3. Aku susah untuk difahami kottt..
  4. dan aku jenis susah nak bercerita pasal masalah aku pada org lain.
  5. Jiwa Sensitif >> khusus untuk suamiku.. xtau nape.. dengan dia nia, aku mudah MERAJUk.. hahaha..!!
  6. Aku jenis tak amik peduli.. haha..!! malas nak pikirr..
  7. Tak suka lipat baju dan gosok baju.. Tapi.. WAJIB kena buat.
  8. Suka MAKAN waktu DRIVE
  9. Aku suka MAKAN >> bak kata suami ku.. hehehe
  10. Aku TAK SUKA nyusahkan orang....
.
4. You should choose 5 other bloggers (easier the ones who follow you)
and tell their names in your blog
  1. Alfidah
  2. Az Rina
  3. Natt
  4. Lea
  5. Mimiey

5. Dont forget to go to their blog and tell them they have been tagged !!!
OK...DENGAN PANTASNYA...


 award nie boleh amik ker..?
aku amik juga la ekk..??
TQ.. hehe

4 comments:

mamashasha said...

jue....mmg terbukti suke cuti2 makan angin tu...haaaa mkn sambil drive tu sama cam akak...konon nk kurang mengantuk la....haha

Az Rina said...

alamak, ade keje skolah lak..baeklah, akan daku buat nanti..btw, thanks ya jue..

alyyani said...

part jalan2 dgn cuti2 tu mmg tak dinafikan lg. tp yg menarik tuh, suka makan waktu drive. selalu gak buat gitu esp time jem. heheh..

suhida said...

rasa mcm da lama tak makan masa driving.agaknya sbb dari rumah nak ke opis dekat.dulu siap leh bantai abiskan big mac smbil drive..gila kalau ingat balik.kekeke..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...