Kawan-Kawan Saya

Monday, January 25, 2010

@ Cocoa Butter

Sebelum nak balik, sempat lah singgah kat kilang coklat.. tapi tak dapat masuk kilang.. sebab kilang tutup aritu. dapat masuk kedai coklat jer.. boleh laa.. kat situ pun ada tunjuk proses coklat di hasilkan.. dan dapat tgk pokok coklat, buat coklat dan proses coklat di hasilkan..

Kalo ikutkan, kitorg nak ke ladang coklat gaks.. tapi ladang coklat jauh di Tawau sana.. Asben aku lah yang duk gila coklat.. aku biasa2 ajer..

di depan pintu

coklat penyu

orang coklat

Gunung KK coklat

penceramah coklat..

orang coklat lagi

proses coklat dihasilkan

kaum bapa boleh lah beli coklat ini yeaa.. nnt spare part ilang leh ganti.. huhuhu..!!

bersama dengan pokok coklat, buah coklat, biji coklat..

banyak tul org coklat kat situ.. memang di buat dari coklat tau.

bersama dengan Kak nor.

7 comments:

mama uzma said...

wahhh
bestnya...mesti sakan
borongkan..

fazilzura said...

WAAAAAAAAAAAAAAAAA tang entry ni le kasi daku syahdu ni...

aduyai , kalau akak g .. sure akak nk mandi choc.. aci dak ?

sedap nye tgk choc kat situ ...

Ryn said...

aku dah agak dah...ni mesti zura suka nih....terus syahdu ko ye zura...hahahahaha...

mau amsuk situ bau choc satu badan...

mamashasha said...

zura...ko mmg obses dgn coklah erkk?tp takpe ko maintain slim...haha jue bestnye..byk ke borong coklat tu?

Aleiz said...

nak tinggal komen kat chatbox kat opis ni block plak..huhu..jalan2 nuff :)

alyyani said...

zura mmg antu cokolat. kalau dapat pegi sini tak mau balik kot. hahaha.. org tu pun made from coklat? tp takleh makan la kan? heheh..

wawa_addien said...

huh..best nyer sume coklat2 tu. maklum laa antu coklat mcm k.wawa nie..sume nkkkkk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...