Kawan-Kawan Saya

Sunday, January 31, 2010

Hari Ini, Aku nak..........


Yaaaa...
Hari ini... Aku nak...
DUDUK RUMAH sahaja.

Kami ingin mengemas rumah yang tak berkema, yang tak bersusun dan yang berselerak ini.. hehe..


Antara barang yang di beli semalam. 

Semalam dah puas memborong di kitchenware & bathroom, IKEA dan Nursery di Sungai Buluh...

So, arini masa untu mengemas.. Sorang mengemas di luar dan sorang lagi mengemas di dalam sambil bertenet.. Boleh tak..??? 

Iman pulak buat apa..???
Iman tolong aku mengemas rumah a.k.a tolong menyelerakkan semula mainan2 dia... huwaaa..!!
aku dah mula menjdai TARZAN.. OK...??
hahahahaha....!!~ Bila lah iman nak tido nieee...
susah aku nak mengemas...
Takut terleka nnt...... sat2 kena 2 tgk diaaa...
budak nie tak leh caya sangat.. Benda bahaya suka masuk mulut..
Itu yang aku takut..

Dari tadi ngemas dapur tak siap2 lagi...
hahahaha...!!~
Pukul berapa agaknya siap semua ini..??

8 comments:

alyyani said...

harap dpt mencapai misi nak mengemas rumah dgn adanya iman sebgai assistant itu. hehehe... shopping sakan kat ikea ye. best nye...

Ibu Mifzal Arsyad said...

hehe..sama la jue..hari ni kita buat benda yg sama..tp tu la..dr tadi kemas..mcm sblm kemas gak..selerak jugak..huhu..sbb tukang seleraknya ada..

mamashasha said...

Haha byk borong tu dr ikea ke nursery.tak sabo nk tgk hasilnye..
Tukang selerak tu kat umah akak pun ado jue!

zailamohamad said...

Bestnya duduk rumah kan??

shah-ila-ain said...

besttt tuhhh kemas barang dlm umah baruuu....adoiii mcm mel ni bilalah agaknyerr nak dok umah sendiri ni....kemas sikit2 dulu pelan2...rumah sendiri tak pe... hehe...

Ryn said...

selamat mengemas...hehehehe..saper tk teruja bile ngemas rumah sendiri kan...deko deko deko...!

Quon quon said...

salam, blog walking..nt follow saya juge ye=)

Az Rina said...

kemas jg tak kemas..nanti berselerak pulak umah kalu tak kemas..

memang susah nak ngemas kalu anak takmo tido, jenuh layan die aje..hukhukhuk..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...