Kawan-Kawan Saya

Friday, January 22, 2010

Contest : Saat Itu Indah

**** Sticky Mode ****


Name Of Contest :
Saat Indah Itu

Organized By :
Mr. & Mrs. Zaidi Stories

::: banner :::

1. Letakkan Tarikh perkahwinan anda.
::: 1 Mei 2007 :::

2. Nama Pasangan Anda
::: Shahrulizam Subari :::

3. Nama cahaya mata anda jika ada.
::: Muhammad Iman Zafran :::

4. Jawab satu soalan.
Bilakah tarikh Pernikahan kami Wana & Eddie????
( Klue: Jawapan ada pada cerita lama/ Blog ini)
::: 24 November 2007 :::

4. Letakkan Gambar anda bersama pasangan( Suami / Isteri) atau keluarga :

4. Ceritakan kepada kami kisah cinta anda & Kenapa si Suami/isteri & Anak anda begitu Istimewa dalam hidup anda. Ringkas Tapi padat.. tak perlu panjang lebar.

::: Kisah Cinta kami bermula dari tersalah nombor sehinggalah kami Lost Contact dan bertemu semula setahun selepas itu. Setelah genap 6tahun kami berkawan, kami terus membuat keputusan untuk mendirikan Masjid supaya hubungan kami Sentiasa di Redhai oleh Allah swt. Dan kami berharap serta berdoa semoga Masjid yang dibina ini sekukuh Masjid Mekah Mukaramah... Dan percintaan kami seperti seAGUNGnya cinta Nabi Adam dan Hawa. Amin... :::

5. Maklumkan kepada pembaca anda apakah hadiah yang akan dimenangi sekiranya anda berjaya.
::: Hadiah yang bakal di menangi ialah :


Penginapan 2 Hari 1 malam sempena Valentine Days di
Seri Costa Hotel Melaka.
untuk 2 orang. Serta sarapan pagi untuk 2 orang.Pada 13 February 2010(Saturday).

6.Tinggal kan link ke URL anda di Comment box ini atau email ke wanani3@yahoo.com
::: [DONE] :::


p/s : sesiapa yang belum joint, bolehlah joint kerna adiahnya sangat menarik..
nak joint? clcik
DI SINI
tarikh tutup : 25 January 2010






7 comments:

Mama_Aqish said...

memnag saat indah pun...tapi lain la muka jue masa free hair & pakai tudung....good luck

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

mama aqish >> yang freehair itu bukan jue laaa.. itu empunya blog yang anjurkan contest tue.. hehe

Mr. Mrs Zaidi Diaries said...

Bukan kah Melaka itu tompek anda mula jatuh cinta bersama kekasih anda hehehehehe

Semogalah Jue berjaya

mamashasha said...

gud luck jue....

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kaka wana >> hahaha.. tau2 jerrr.. memang betul dan tepat sekali.. paling banyak tempat yang kami dating adalah di Melaka.. hehehe.. kalo lah dapat, boleh mengamit semula kenangan2 di Melaka bersama dengan anak.. hehehe

p/s : di hotel seri costa itu pun ada kenangannya.. anual dinner tuttt..

mamashasha >> toce.. toceee..

Az Rina said...

wah, dah macam kat oberse lak, heheheh..anyway, gud luk ye jue..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

az rina >> hehehe... tq.. tq.. itu background jer lebihh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...