Kawan-Kawan Saya

Thursday, January 21, 2010

@ Jambatan Tamparuli

Selepas ke Poring Hot Spring, kami ke Jambatan Tamparuli pula.
Actually, ini tiada dalam list aku. Tapi, driver kami telah membawa melawat ke Jambatan Tamparuli ini. Biasa dengar kerna lagu saja. Tapi, kali ini berpeluang untuk melihat sendiri jambatan tersebut.

Masa tu, hujan masuh turun lagi. So, aku tak ikut turun sebab iman tengah tido. So, aku duduk dalam van sahaja. yang turun kaum lelaki dan pasangan pengantin baru. sempatlah mereka menangkap gambar di atas jambatan dan suasana di situ.

Kat situ banjir. Laluan bawah jambatan tak boleh lalu langsung. kalo nak lalu, kena ikut jalan lain atau atas jambatan sahaja (untuk penjalan kaki).

panjang juga jambatan ini yea..

berla-larian suamiku..

pandangan dari jauh

pasangan pengantin baru.. hehehe.. romantik yeaaa..

pandangan dari atas jambatan...

ada pasar berdekatan dengan jambatan ini. sayur-sayuran segar bugar..

4 comments:

Reena said...

cantiknyer pandangan jambatan itu...bestkan pergi holiday nie...dah lama reena tak gi...

shah-ila-ain said...

masuk sini dok nengok jue sefamly g holiday jerr.....bestnyerrr....rase mcm nak terbang ke sana jerr...

alyyani said...

berapa panjang jambatan tamparuli ni ye? bole pulak ade org jual sayur kt situ ek. hehe.. ni la dia jambatan tamparuli yg glamour itu ye..

wawa_addien said...

panjang nyer jambatan nie..tingat plak lagu jambatan tamparuli..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...