Kawan-Kawan Saya

Wednesday, January 20, 2010

@ Poring Hot Spring

Next Destination ialah :

Poring Hot Spring


yang terletak di Ranau. Atas sedikit dari Kinabalu Park.
Masa kami tiba di sini, hujan masih lagi turun. Nak tak nak kami redah juga sebab dah sampai kan..? agak kerugian jika kami tidak redah. Lagipun mengambil masa lebih kurang 1jam nak sampai ke sini. Kalo tak hujan, boleh la kami bermain2 air.. tapi, xtahan juga sebab dah kesejukan...

Dalam hot spring nie, macam2 ada.. Cuma kami tak sempat nak jelajah semua kerana cuaca. Cukup setakat merasai air panasnya sahaja. dan bergambar2 di situ.. kalo tak, boleh melawat mini zoo dia...






Iman pun ikut redah.. Actuallymasa cuti di sana, aku tak sihat.. Demam dan selsema. Tapi, demam tak kronik sgt la.. yang kroniknya selsema ku.. huhuhu..!! sampai telinga berdengung dan menjadi pekak sekejap. Iman pun tak berapa sihat sebab demam sejak sebelum pergi lagi. Nasib ada bekalan ubatnya.. so, demamnya taklah teruk sangat di samping cuaca yang sejuk.


8 comments:

nome said...

nampak sejuk je tmpt tuh, ditambah plak dgn ujan..lagilah bertambah sejuk..

alyyani said...

JADI COLD SPRING LA YE JUE, DH UJAN. TAMBAH LAK CUACA SEJUK. DALAM HOT SPRING NI ADE ZOO EK? MENARIK. SAYANG HUJAN KAN, KALAU TAK BOLE LAMA KAT SINI YE TAK??

fazilzura said...

aikkk awat HOt but nmpak cool jek ..

wahh besh nyeeee jue g jalan2 sanunn..

Ryn said...

even hujan, jelajah tetap jelajah...bagus2...iman in good mood..tp ibu iman plak sesemer...hehehehe...

p/s : gambo mantop OK!

@lfidah said...

bestnya tgk jue jalan2..nmpk menarik sekali tempat2nya...jue dtg melaka tak 31 hb nie?:-)

AieZa said...

jue.. gamba2 sgt cantikk.. keep it up..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

nome >> memang sejuk bangat kat sana.. xtahan.. dah nama atas bukit.. haruslah sejuk.. lagi2 hujan tak henti2.

alyyani >> hahaha.. cold spring jdnya.. itulah.. kalo tak hujan, abis kitorg selongkar...

fazilzura >> best.. pie la kak jln2 sana...

ryn >> hahaha... tapikan.. iman xnak ayah dia dukung... nak aku jg. letih woooo..

p/s : mantap ekk..?? kamera yg mantap tue.. kalo tak mantap tue, maknanya camera compact aku la tuee..

alfidah >> not sure lagi la kak.. kena bincang2 dulu.. hehehe

aieza >> hehehe... pakai dslr.. itu yg cantek kottt..

wawa_addien said...

suke sgt tgk posing jue n iman kt pic 5. last pic plak nmpk romantik gituuu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...