Kawan-Kawan Saya

Monday, January 04, 2010

Friso Family Day Out


Sabtu lepas kami ke OU untuk menghadirkan diri ke Friso Family Day di sana.
Best juga dapat pie sana. ramai betul bloggers yang datang bersama family mereka..
upssss....!!~ aku tak kenal sangatlah blogger2 yang ada.. hehe.. maybe sebab aku tak rajin blog walking agaknnya. dan aku nie susah nak cam org.. Ada yang aku perasan macam kenal tapi malu nak tegur.. hehe.. maybe sebab aku pemalu kot..

lagi-lagi sibuk dengan menjaga si kecik sorang nie.. Almaklumla.. si kecik aku nie manja sikit... sumtimes dengan ayah dia pun xnak... ayahnya menjadi cameraman la jawabnya.
walaupun tak menang, tapi aku sonok sebab dapat sertai program ajuran nuffnang yang pertama kali aku sertai nie..

Hopefully lepas nie boleh la aku joint lagi ekk.. best la pulaks.. sebab FREE kot.. balik tue dapat goodies bag.. Ada susu FRISO Gold pulaks tue.. hehe.. iman kena try la susu nie.. dapat 1 tin besar pula tue. Tak rugipun kalo datang.. free dan dapat goodies bag. Kalo bertuah dapat hadiah utama.. congrats pada tuan punya Momsbloggerplanet kerana menang Grand Prize.


my family

inilah tempatnya

aksi-aksi iman yang ada..

sementara tgh tunggu aku beratur

besarnya baju..

sama tinggi, sama comel hehe

iman.. apa yang kamu buat tue haa..??

ramaikan..??

masa untuk makan.

ibu-ibu yang letih ker anak-anak yang letih nie..?
with kak wana & Arin


jgn gosip paper yeaa..

ibu-ibu pun nak joint gakss.. hehe.. kan rin..?

masa untuk tgk magic show

dengan kak e-car.. kecik n comel jer orgnya.

last sebelum balik..


PhotobucketPhotobucket

8 comments:

fazilzura said...

wah sonok yek ..

harus le x terjah umh suhida (rugi ooo)

zailamohamad said...

hai Jue, haritu tak dan nak amik gambar sekali..maklumlah masing2 busy jaga anak;p by the way nice to meet you

Mr. Mrs Zaidi Diaries said...

heheheh.. alahai cian nye akak nengok gambo 3 orang mama tengah terlentok jaga anak wakakakak

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak zura >> itu la pasal.. tak sempat la kak.. ujan lebat pulaks tueee.. hehe

zaila >> itula zai.. tapi, sempat juga kita bertegur sapa kan..? bukan per.. segan laks.. ramai yg tak kenal.. de nie pemalu sikit kalo 1st time jumpa..

** kita tak rajin blogwalking... itu yg tak cam sesapa sgt.. hehe

kak wana >> ibu-ibu yang kepenatan kot... nasib lah dorg reti time untuk rehat.. kalo tak, pengsan kot rasanya..

Mommy Prince said...

blk umah je tapak kaki lenguh duk main kejar 2 ngan anak.. mmg enjoy..taun depan kite cube lagik ek..best bangat..

Mommy Prince said...

blk umah je tapak kaki lenguh duk main kejar 2 ngan anak.. mmg enjoy..taun depan kite cube lagik ek..best bangat..

Dayah said...

kelakar tengok budak2 ni pakai tshirt besar.tapi kiuttt sgt kan!!

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

rin >> hehehe.. kita yg letih dari anak-anak.. ok.. kita try next year.. memang tak rugi masuk kan..

kak dayah >> itulah.. dapat saiz L tue.. memang besar sangat... kita gelakkan dia.. dia pun sambung gelak.. sabar jer la..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...