Kawan-Kawan Saya

Thursday, December 31, 2009

Tag : Menggamit Kenangan 2009

Salam dan Selamat pagi semua.
Di hari yang ceria untuk kita menyambut kedatangan Tahun 2010,
aku nak buat satu TAG untuk kawan-kawan semua.
Semuanya mengenai kenangan-kenangan di tahun 2009.

Jadi, silalah jawab soalan-soalan ini yea..

  1. Apakah peristiwa-peristiwa yang menarik berlaku pada bulan :
  • Januari : Anak buah aku Muhammad Zaqwan dilahirkan
  • Februari: bulan terakhir cukup 6 bulan dapat nyusukan iman
  • Mac : keguguran untuk kali pertama. D&C dijalankan
  • April : 5 April 09 - Zafran BabyAndKids Collections Enterprise di daftarkan
  • Mei : Menyambut 2nd anniversary di Cherating, Pahang
  • Jun : My Wishlist tercapai
  • Julai : My besday day
  • Ogos : besday party Iman Zafran dan nain serta majlis cukur jambul zaqwan
  • September : Dapat income raya RM4k untuk 1hari.. Alhamdulillah.. rezeki bulan itu.
  • Oktober : Dapat kunci masuk rumah baru. Keguguran kali ke-2..
  • November : Percutian ke Langkawi
  • Disember : Sambutan hari jadi my hubby di palace of golden horses
** kalau tak ingat, u all refer pada post u all yang lepas


2. Peristiwa yang tidak mungkin di lupakan di tahun 2009?
~~ Dapat masuk rumah baru


3. Peristiwa yang amat memalukan di tahun 2009?
~~ Telah dimalukan seseorang di depan .....................


4. Peristiwa yang menyedihkan di tahun 2009?
~~ Keguguran 2x untuk tahun ini. Ini yang amat sedih sekali dalam hidupku.. Dan membuatkan aku FOBIA... :-(


5. Peristiwa yang paling menggembirakan anda?
~~ Dapat hp sony Ericsson W705. setelah sekian lama pakai hp cabuk.


6. Whishlist untuk tahun 2010..?
  • UPGRADE umah untuk menjadi serba lengkap
  • Sony Vaio or Apple Macbook
  • Handbag baru

7. Azam tahun 2010
~~ Nak Kurus balik... hehehe..


8. Umur anda di tahun 2009?
~~ 25 tahun

9. last sekali, sila tepekkan picture anda di awal tahun dan di hujung tahun ini.

Ada beza ker..??


10. Aku nak tag...
~~ semua kawan-kawan di dalam bloglist aku..
Sila siapkan tugasan yeaa...


PhotobucketPhotobucket

12 comments:

zailamohamad said...

thanks for tagging me!! by the way, selamat tahun baru buat Jue sekeluarga;-)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

zaila >> hepi new year zai.. :-)

mamashasha said...

hepi new year jue...tag yg amat menarik utk akak jadikan assignment tahun 2010...hheheee nanti akak buat ye...

Ryn said...

tu dia..dah ada plak tag memori 2009...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

mamashasha >> oraitss.. hepi new year tu.. :-)

ryn >> haruslah kita menggamit kenangan yang sudah lepas.... hehe

Wafaa said...

gambar tu ada beza. Iman makin besar :p

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

wafaa >> hehehe.. nampak perbezaan pada iman kan..??

alyyani said...

best tsg ni. recap 2009. ondway!

beza kat iman je, jue tetap maintain.

happy new yr tuk jue sekeluarga :)

nome said...

walllahhh....aku tertag sekali ke nih? best2...n'way epi new year to jue sefamily..semoga hasrat tahun baru jue tercapai

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alyyani >> oraitss... jgn lupa buat yeaa..

** hepi new yar too..

kak nome >> semestinya terkena sekali.. hehehe.. toce toce..
** hepi new year..

wawa_addien said...

thanks 4 tagging me.
hepi new year utk jue n family.
smoga thn 2010 memberi lebih
kebahagian utk kita sume.
nnt k.wawa siap kan keje tu ek..

Ibu Mifzal Arsyad said...

selamat tahun baru..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...