Kawan-Kawan Saya

Wednesday, December 30, 2009

@ KLCC


Ni entry lama tapi tak publish jer.. sebab ada jer benda lain yg kena publish dulu.
12.12.09 yang lepas kejadian ini. Selepas kami menghadiri majlis persandingan Marina & Sham tempohari.

Selepas selesai majlis, aku terpikir sebentar untuk membawa iman mandi pool kat KLCC la.. di sebabkan Nain ada kat sini, apa kata aku ajak sekali. Dulu nak bawa masa pergi PC Fair haritu.. Tetapi baju tak bawa naik pula. Tertinggal dalam kereta.. Jadi, tertangguh la plan itu.. Nain sampai merengek2 nak maindi pool gaks masa tue..

then, aku berjanji dengan dia nnt lain kali kita datang mandi kat sini yea.. last-last bawa dia dan iman main kat playground ajer.. So, kesempatan yang ada aku ajak akak dan mak aku sekali yang kebetulan masa tue nak keluar.

do, kita layan gambar jer la ekk..

tatihkan iman jalan.. jauh gaks dia jalan.. dari pintu masuk sampai nak sampai ke pool.

awal-awal dah jumpa kawan

nain siap baring-baring lagi

mandur kepada budak-budak itu..

sonok tul iman dapat main air

naper iman..?

suka tul dia pukul2 air tue..

gather togather

uikksss..!!~ wat per tu ha..??

berenang la budak-budak oi..

dah.. jom balik.. masing-masing tak nak balik.. tgk iman tue.. lembik2kan badan dia. Tak mau balik.. Takpe.. aku bg masa tambahan 5 minit.

sambung main air balik.

berlatar belakangkan KLCC

Lastly,

Nain sebelum balik.. Iman laks tgh minum susus sebab dah keletihan agaknya..


PhotobucketPhotobucket

6 comments:

Wafaa said...

Iman nampak berisi. comel :p

alyyani said...

nak bagi tau 1 rahsia : alya tak tau ktne pool klcc ni. hehehe.. kalau pegi klcc tak tau mane nak parking. sudahnye park dlm klcc yg mahal tu. apsl la org lain senang2 pegi sini kan. alya rasa mcm payah je nak sampai sini. hehe..

iman lembik2an badan, tau la tak mau naik dari pool ye. heheh..

Ryn said...

kalo dah berendam dlm air memg gitu laa kekdahnya, susah nak naik...siap lembik2 bdn eh...heheheehe...

jauh iman jalan tu, good practise tuh...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

wafaa >> nampak buncit kan..? debab jerr.. hehe

alyyani >> laaa iyerke..?? nak park kat luar boleh nak park dalam pun boleh.. jue kalo malas nak jalan, park dalam jer.. kalo rajin jalan park kat luar.. pool dia kat dalam taman tue jer... cuba jalan-jalan kat taman dia.. mesti jumpa punya..

** memang betul pun.. dia xnak naik.. padahal tangan dah pucat-pucat da..

ryn >> memang tul pun.. tunggu sampai dia sendiri letuh dan dahaga barulah dia nak naik. naik minum susu, terus tido sampai berjam-jam lamanya..

Az Rina said...

sonoknye tgok bebudak ni bermandi manda..teringin pulak..org beso leh mandi tak? heheheh..

dah lame tak jejak kat KLCC..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

rina >> Pool tue untuk budak-budak jer la rina.. org besar tak dibenarkan.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...