Kawan-Kawan Saya

Wednesday, February 09, 2011

OK tak....????


Hujung minggu ni kami suami isteri ingin menjalankan projek mengemas bilik dan mengecat bilik kami. Dah setahun duduk kat umah sendiri. Belum berkesempatan menghias bilik. Jadi, untuk minggu nie, inilah projek yang kami akan lakukan..
Memandangkan tak lama lagi nak berpantang kan..? leh la feeling2 dalam bilik sendiri..
hehehehe.....

so, dlm feeling2 nak cat bilik, aku dah terbayangkan GREEN colour.. Ok tak..?
sejuk mata memandang serta menenangkan jiwa bila berada di bilik sendiri nieee..

dah google da.. waahh! sgt teruja pulak dengan kaler green yang camnie :

 sukanya kaler nieee.. di lawan kan dengan kaler white @ cream kann..??


ni ada black2 sikit.. ok gaks memandangkan perabot yang akan masuk pun ada black2 nie.


semua wall kaler hijau termasuk cadar.. sejuknya tengok... :-)


Perabot untuk bilik dah di tempah. So, sebelum perabot masuk, harus kena cat bilik dulu kan..??
Jangan terkejut yea dah setahun duduk umah sendiri baru nak ada perabot... ekekeke...
biasalah semua kena bajet2 kan...?? bak kata "kayuh pelan-pelan".. hehehe...
so, 1st bajet 2011 adalah untuk bedroom kami... :-)

12 comments:

Sue* mamaID said...

ok cantek kaler tu....cool je

hadina said...

mmg comel lah kaler hijau ni...boleh lah tumpang sekaki nnt ni..hehehe :)

nome said...

igtkan umah jue td...tp mmg cantek sgt kaler ijo tuh...sejuk mata memandang...kalau jue nak cat umah jue kaler nih, mmg sesuai sgt...

ieda said...

cantik sgt la kaler tu..mmg xjemu lah mandangnya

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

sue >> aah kan..? itu yang tetiba terpikat kaler ijau niee.. rasa mcm nyaman jer... :-)

hadina >> boleh2... nnt leh landing2 untuk merelaxkan diri..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

k.nome >> kalo betul2 bilik jue, mmg heaven lah! tak kuar bilik la jawabnya,, hehehe.. kalo dpt ala2 camni leh la jugak... kan?

ieda >> bilik dpt bilik camnie, rasa mcm nak tido jer kan... itu yg rasa mcm tak sabar jer nie.. hehe

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

wow bestttttnya
boleh feeling2 pengantin baru
ekekekeke

janagn lupa tepek gambar kalau dah cat tau

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

tinie >> yeaahh! pengantin baru? suka ayat tue.. hehehe.. boleh gaks verangan jadi pengantin baru kannnn..??? insyallah.. akan di usahakan ekk.. hehe

fazilzura said...

waaaaaaaaaaaa daku tertipu.. ingt kan gambo bilik jue tu huhuhuu...ghupe nye gambo google ye.. sbo je ler

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

k.zura >> ekekeke.. tak tipu.. tapi my dream gaks tue.. hehehe.. kalo dpt sebijik cam nie mmg best giler kannn..???

Fieza said...

Cun ar Jue kaler hijau..Sejuk mata memandang. Fiza pun lum deco2 bilik lagi

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

fieza >> betul2.. bila dpt ilham baru lah leh laksanakan.. kan..?? pasni fieza leh lah deko2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...