Kawan-Kawan Saya

Thursday, February 10, 2011

Whislist : I-Spectra


Wislist untuk 2nd baby :
1. I-Spectra Breastpump (DONE)
2. Mei tai @ SSC
5. Set Bersalin Amway
6. Bassinet

I-spectra yang telah di order di ENJOYBREASTFEED dah pun selamat sampai kat opis semalam. Syukur.. wishlist nak ada 2nd breastpump dah pun dapat untuk memudahkan aku untuk buat stok bila masuk keje nnt..

Tak sabar pulak rasa nak gunakannya.. hehehe... Jom kita tgk apa yang ada dlm pakej nie. Kot ada sesiapa nak beli i-spectra nie, leh la ushar apa yang patut sebagai panduan bersama.. :-)

 All in 1 package. serba lengkap untuk digunakannya nnt.


 sebab utama aku beli 1-spectra adalah sebab leh pakai bateri


dan juga letrik. sangat2 flexible di samping ianya kecik dan ringan.

 botol susu diberikan sekali.


dan jgn lupa warranty card tetap di berikan.


panduan kegunaannya tururt disertakan sekali.

Harga : 
Normal price : RM 378.00
RM 317.00 (member's enjoybreastfeed)

sesiapa nak beli, aku suggest kan di sini :

harga paling murah yang aku dapat..


8 comments:

rina a.k.a jaijina said...

ehhh, harus beli jugak ni..kat rumah dah ade spectra-3..so yg ni flexible untuk travel punye kan..so dalam kete pon boleh aje pam..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

rina >> aah2.. betul2.. mmg senang dan flexible kan..? mudah nak di bawa kemana2 nnt..

Fieza said...

Teruja nak beli gak ni sebab leh pakai bateri mean dalam kete pun leh guna kan. fiza dah ade spectra 3. Boleh la kumpul duit cari lagi satu. Kali ni nak berazam fully BF sebab masa syakil dulu tak berjaya coz dia tak nak direct feeding

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

fieza >> AAH.. leh gaks dlm keta.. actually spectra3 pun leh pakai dlm keta.. just cocok car adapter jer.. but, s3 kan besar.. susah sikit laa.. xleh nak pegang2... yang 1-spectra nie, leh la wat 2nd breastpump...

MaMa aDaMaQiL said...

alahai comeynye..nat upload ringkas je psl S3 aritu..xsempat nk snap pic details..mood dh lari sejak cik canon non ado..hahahaha

BabyAndKids said...

mama adamaqil >> nat aritu COd kat sana ekk..?? jue pos jer sebab kalo beli lebih RM300 free postage.. leh jimat minyak dan tol.. hehehe..

zailamohamad said...

lupa nak masukkan breastpump dalam list yang kena beli..heheheh

MaMa aDaMaQiL said...

la telepas pndg komen ni..a'ah aritu trs COD ke sana..xpuas ati plak beli brg xtgk n try dl..a'ah mmg free postage...tp saje nk g tgk kedai die skali...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...