Kawan-Kawan Saya

Monday, January 03, 2011

Wishlist : Nursing Cover


Wislist untuk 2nd baby :
1. Medela electric breastpump
2. Mei tai
3. Nursing Cover (DONE)
4. Service Spectra3
5. Set Bersalin Amway

Untuk pembuka tahun baru nie, wishlist untuk 2nd anak dah pun dapat di laksanakan.. Memang rancangnya semua whislist akan di laksanakan tahun ini. So, sebagai pembuka tahun ini, aku dah dapatkan pun nursing cover... Secara kebetulan dan tak di rancang.. hehehe.. lain yg di rancang, lain yang jadi..
The First Fews Nursing Wrap

Sebelum beli nie, aku dah survey2 kat online. Mostly harga dlm RM35 ke atas. So, mmg ingat dah decide nak amik yang mana cuma lum beli jer lagi.. Kebetulan aku ke Jualan Gudang Skiva, sekali ada jualan barangan baby gaks.. Tak sangka ada. sebab jualan2 sebelum nie takde pulak jualan barangan baby sekali... So, tgk harga untuk nursing cover RM25.00 jerr. hehehe.. haruslah amik kan..? sebab takyah dah nak beli online dgn perlu bayar postage lagi.. sekurang2nya beli online dah RM41 termasuk postage.. Kat sini aku bayar RM25.00 jer. hehe.. Swaddle moden pun murah RM30 jerr. Aku tak beli, sebab iman punya dulu pun ada lagi.. leh guna.

Aku beli kat sini kelmarin..

Di samping tue, dapat gaks beli Nursing Bra.. hehehe.. menambahkan koleksi yang ada. supaya misi akan dpt di laksanakan.. Insyallah... :-)

11 comments:

LeaKhalid said...

baru nk tolak nursing cover lea kt jue rm10...huhu..rege kawan2... :)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

lea >> aah.. lupa laks le.. sebab lea kata nak email jue.. xpe, lea email dulu.. nak nengok gaks.. sebab akak jue pun nak juga.. hehe

shah-ila-ain said...

mcm2 yg ade dlm list jue tu yerrr....some tu memang diperlukan erkk jue..hehe...akak utk yg kedua nie persediaan agak slow skit...hehe...gune pakai yg ade jerrr...tp baju2 bby tu ade gak lah skit2...utk taun nie tak de azam lak nak BF kan baby...huhu...tengok lah nnt mcm mane...

Ibu Wawa said...

berangan nk beli set S3 kat satu butik online nih... tp kena tangguh dulu...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak mel >> aah... tang baju iman punya banyak lagi.. so, guna pakai jer.. nie topup mana yang takde jerr... hehehe... akak dah berjaya fully ain.. ok la tue.. pehni adik ain leh teruskan juga..... :-)

ibu wawa >> xper.. survey2 dulu2.. kadang2 ada promotion leh dapat yang murah tau... xyah gesa2 sgt.. bila dpt harga murah, terus grab 1...

LeaKhalid said...

oo..ingat jue tak pat msg lea tuh..itu yg tak email...ok..nnt lea email pade jue eyh.. ^^,

fazilzura said...

wah skiva ado wat sale kaa...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

lea >> ok leaa.. nnt email ekk... :-)

k.zura >> aah.. last week.. dah abis da.. tapi, coming soon akan ada lg tapi kat tmn shamelin.. akhir bulan nie.. gie la kak.. murah2 jerk..

Wana said...

akak beli set bersalin kat sungai besar, homemade orang buat...siapa nak baru dia buat

dia bagi
1param
2pilis
3bedak panas ibu dan bayi
4minyak panas ibu dan bayi..
5jamu

murah kot 1 set RM170

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

k.wana >> owhhh..!! ok la tue... jue nnt nak beli set amway jer sebab dlm tue serba lengkap siap dgn mandian2, bengkung, pilis, param, minyak, ubat juga.. set amway nie jue suka sebab dia bukan jamu.. dia homeopati..takut nak makan jamu... takut baby x tahn nnt kuning kuat pulak.. mcm akak jue, xleh makan jamu langsung lagi kuat kuning anak dia...

Morgan Debra said...

Hello,
Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan, BRENDA HARAPAN pemberi pinjaman pinjaman peribadi mempunyai membuka peluang kewangan untuk semua orang yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar 2% kadar faedah kepada individu, syarikat dan syarikat-syarikat di bawah syarat-syarat yang jelas dan mudah difahami dan keadaan Dari
$ 20.000 untuk $ 7000000 USD, Euro Dan Pounds Sahaja. Saya memberi Pinjaman Perniagaan,
Pinjaman Peribadi, Pinjaman Pelajar, Pinjaman Kereta Dan Pinjaman Untuk Bayar Off Bil. hubungi kami hari ini melalui e-mel di: (brendahope816@gmail.com)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...