Kawan-Kawan Saya

Thursday, January 13, 2011

Me @ Check UP 30 week


Semalam Check Up untuk 30week di KK Salak Tinggi.. Alhamdulillah semuanya ok but kedudukan baby jer kurang OK sikit..


POA : 30 weeks + 6 Days
Final EDD : 17/03/11 (assessed by Community Nurse)

Urine : Normal
Glucose : Nil
HB Level : 12.3g/dl 
(Yahoo..! naik banyak dan canteekkkk..!)

BP : 100/70
Berat : 76kg (Naik 3kg dr bln lepas)
General Condition : Looks well
Remarks : Ibu sihat
Adv : elak dari ubah kedudukan baby
Pemakanan Antenatal

Next Check Up : 26/1/2011

Kenapa kedudkan bayi kurang OK?
Sebab................

.
.
.
.
.

Kedudukan bayi masih lagi kepala di atas. But, ada perubahan sikit dari masaq SCAN yang lepas. Kepala dia dah menyenget sikit. Sebelum nie mmg betul2 tegak.. Insyallah baby akan terus bergerak dan duduk di kedudukan yang betul.. Masih ada masa lagi.. caiiyokkk!! baby ku sayang... fuuhhhh..!!

dan

sekarang perlu membuat kerja sekolah yea kawan2..


tick.. tick..
silalah jangan lupa tick pergerakan bayi. Dgn pertama kalinya aku lupa nak tick semalam.. hehehe..
Tapi, rasa baby semalam gerak dengan aktifnyaa..
so, full tick la untuk semalam kan..???
hehehehe....


4 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

umaikaih beratnya ko...cemerlang cemerlang ekekekekeke
semoga kepala baby akan turun ke bawah sebelum ko bersalin nanti

psst ko ada pegi urut tak??

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

tinie >> silalah terkejut dgn berat aku.. hehehe,.. leh tahan la juga.. dari preggy iman dulu.. but, perut kali ni tak baper bulat mcm dulu....

aku takde urut2.. nurse tak bagi.. takut la pulak..

zura@iwan said...

alhamdulillah semua ok ye...

tahniah ye...

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

zura >> tq zuraaa.. ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...